Neler Yeni

İncehesap ürünü geri iade etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Sarıgül
Merhaba arkadaşlar, 13 gün önce incehesaptan hazır sistem aldım ama demonte gönderimi seçtim sistem elime ulaştı sistemi kendim topladım 13 gündür sıkıntısız kullanıyorum ama bazı sıkıntılar yüzüden iade etmek istiyorum, iade talebi oluşturdum ve bana bir numara verdiler kargo şirketinin bayisine gidip bu numarayı verirsem iadeye gönderebilirmişim galiba, korktuğum şey iadeye gönderdiğimde kabul etmeme gibi şansları varmı? ve ben bu sistemin bütün parçalarını çıkarıp kutularına koymam mı lazım iade etmem için? lütfen yardım edin benim için çok ciddi bir durum şuan bu.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,352
İsim
Hacı
EVET komple parçala paketle. Yurtiçi kargo kodudur muhtemelen, kargoya kodu söyleyip yollayın incehesapa.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
O parçaların hepsi 2. el oldu artık kabul etmezler boşuna uğraşma.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert
Bazı sıkıntılar dediğiniz, sistemde mi sorun var ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Sarıgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı sıkıntılar dediğiniz, sistemde mi sorun var ?
hayır sistemde bir sıkıntı yok durumum biraz kötü şuan o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EVET komple parçala paketle. Yurtiçi kargo kodudur muhtemelen, kargoya kodu söyleyip yollayın incehesapa.
sadece ekran kartını çıkarsam olmaz mı? diğer parçaları çıkarırken bişeyini kırarım diye korkuyorumda

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Sarıgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13 gün boyunca sistemin içinden geçtim istediğim oyunları oynadım keyfimi aldım keyfe keder iade ediyorum demek :kekw:
Hayır, maalesef oyun oynayacak zamanım bile olmadı. Bilgisayarı kurmak için zamanım oldu sadece.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan

sadece ekran kartını çıkarsam olmaz mı? diğer parçaları çıkarırken bişeyini kırarım diye korkuyorumda
Boşa yollama iade almazlar hocam kusur yoksa ram iade almadılar sadece taktım keyfi iade edecektim başka model buldum diye kutusu açık olduğu için alınmadı kusurlu olsa alabilirlerde

Bu arada nasıl bir sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu Sarıgül
Boşa yollama iade almazlar hocam kusur yoksa ram iade almadılar sadece taktım keyfi iade edecektim başka model buldum diye kutusu açık olduğu için alınmadı kusurlu olsa alabilirlerde

Bu arada nasıl bir sistem
Ryzen 5 7500F Asus rtx 4060 Asus B650M-R Asus Tuf Gaming 750 Watt Güç kaynağı Corsair H100 Sıvı soğutucu 16gb ram 1 tb ssd li sistem

Herkes boşa uğraşmayın demiş yapıcak bir şey yok o zaman sağolun arkadaşlar

Top Bottom