Çözüldü✓ İnceHesap ürünü servise aldık diyor ama ürün bende ?

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,847
Deepcool le360 v2 sıvı soğutma aldım bir süredir ürünü kullanıyorum tahmini 1 2 hafta oldu galiba neyse İnce Hesaptan sms geldi servis kaydına ulaşmak için link vermiş servis no var, harbi baktım müşteri şikayeti: cayma diyor (ben sahte sms sandım teyit etmek için uygulamadan baktım) ve ürün durumu: son testte ve bir üstte sonuçlanmadı yazıyor ne alaka bu hiç talep açmadım ve servis kaydı bugün açılmış ben böyle bir talepte bulunmadım üründe bende kullanıyorum. daha önce yaşayan oldu mu?

Son düzenleme:
agalar @somoncum Deepcool le 360 v2 sıvı soğutma konusu açmıştı bende aldım onu (alım tarihini söylemek için etiketledim) ve bende kullanıyorum bir süredir ürünü 1 2 hafta oldu galiba neyse şimdi İnceHesatpan sms geldi servis kaydına ulaşmak için link vermiş servis no var harbi baktım müşteri şikayeti cayma diyor ön testte ve bir üstte sonuçlanmadı yazıyor ne alaka bu hiç talep açmadım ben öyle
ne anlatmaya çalıştınız ben onu bile anlamadım?

Yanlış anlamadıysam, arkadaş bir ürün almış ve ürünü şu anda kullanıyormuş, incehesap sitesi durup dururken "servis mesajı atmış" eğer servislik bir durumunuz yoksa mesajı çok da fazla takmayın.

Elimde aktif olarak kullandığım ürün incehesap tarafından "cayma" olarak değerlendirilerek iade/servis oluşturmuş ancak benim böyle bir talebim yok ve ürün bende diyor nasıl oluyor bu diyor

Elimde aktif olarak kullandığım ürün incehesap tarafından "cayma" olarak değerlendirilerek iade/servis oluşturmuş ancak benim böyle bir talebim yok ve ürün bende diyor nasıl oluyor bu diyor
Tercüme için teşekkürlerde bu konuşması gereken ilk yer bura değil incehesap... Forumlar gerçekten çok ilginç kullanılıyor..

agalar @somoncum Deepcool le 360 v2 sıvı soğutma konusu açmıştı bende aldım onu (alım tarihini söylemek için etiketledim) ve bende kullanıyorum bir süredir ürünü 1 2 hafta oldu galiba neyse şimdi İnceHesatpan sms geldi servis kaydına ulaşmak için link vermiş servis no var harbi baktım müşteri şikayeti cayma diyor ön testte ve bir üstte sonuçlanmadı yazıyor ne alaka bu hiç talep açmadım ben öyle
Arayıp para iadesi iste de bare bedavaya gelsin :D

Çaktırma iade almaya bak bedavaya gelsin :D

Tercüme için teşekkürlerde bu konuşması gereken ilk yer bura değil incehesap... Forumlar gerçekten çok ilginç kullanılıyor..
vay zeki parıltısı seni vay tüh benim aklıma gelmedi ya valla sen nasıl akıl ettin la pes dedim. bunu yaşayan oldu mu gibisinden konu açtım biz mal oğlu malız bilmiyoruz demi zaten bir siz zekisiniz biz malız bilmiyoruz aramayı firmayı sanki keyfimden konu açtım da işten dolayı arayamadım konu açtım geçtim sana mı soracağım ben konu açıp açmamayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayıp para iadesi iste de bare bedavaya gelsin :D
yok usta öyle şey mi olur hakka girer.

Çaktırma iade almaya bak bedavaya gelsin :D
yok aga uymaz bize

vay zeki parıltısı seni vay tüh benim aklıma gelmedi ya valla sen nasıl akıl ettin la pes dedim. bunu yaşayan oldu mu gibisinden konu açtım biz mal oğlu malız bilmiyoruz demi zaten bir siz zekisiniz biz malız bilmiyoruz aramayı firmayı sanki keyfimden konu açtım da işten dolayı arayamadım konu açtım geçtim sana mı soracağım ben konu açıp açmamayı

yok aga uymaz bize
A0 Türkçe ile konuyu aktardığın için fazla bir beklentiye giremedim. Sana hakaret de etmedim ama kendine onu layık gördüysen no comment. 😶

yok aga uymaz bize
sıkıntı yok sen al parayı iban şekli yaparız cebine girmez hahsahsah

A0 Türkçe ile konuyu aktardığın için fazla bir beklentiye giremedim. Sana hakaret de etmedim ama kendine onu layık gördüysen no comment. 😶
sen hala ne yazıyon boş kalabalık yapma konu ile konuşmayacaksan gereksiz toxiclik yapıp ortamı germe engelliyorum şimdi ztn

1757675952605.webp

Oxid bilişim sabah aradı dedim ürün bende sorun yok dedim tamamdır kaydı sildiriyorum dediler olay kapandı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,920
Üyeler
185,975
Son üye
MrSpy14
Geri