Güvenilir lakin bazen saçmaliklar olabililiyor.Arkadaşlar İnternette incehesap hakkında kötü yorumlar var sizce güvenilir mi?
Alışveriş yapanlar yazabilir mi
Kötü kasa ve PSU lardan dolayı çok kötü yorumlar var. Ben de bu PSU kasa kurbanlarından biriyim daha yeni aldım PC yi. Eğer kasa ve PSU tercihin iyiyse kötü bir site değil, gayet ilgililer.Arkadaşlar İnternette incehesap hakkında kötü yorumlar var sizce güvenilir mi?
Ne gibiGüvenilir lakin bazen saçmaliklar olabililiyor.
Yani bozuk gelme fln olmz demi yada ikinci elKötü kasa ve PSU lardan dolayı çok kötü yorumlar var. Ben de bu PSU kasa kurbanlarından biriyim daha yeni aldım PC yi. Eğer kasa ve PSU tercihin iyiyse kötü bir site değil, gayet ilgililer.
Benim parçalarım sıfır geldi. SSD konusunda kötü yorum aldım (James Donkey jd240) test sonucunda neredeyse yüzde yüz performans aldımNe gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bozuk gelme fln olmz demi yada ikinci el
Güç kaynağı, Sata SSD, M2 SSD, Kulaklık, İşlemci, Klavye-Mouse Set, Monitör ve WiFi kartı.Neler aldın
Ya anlamadım gitti biri iyi dio biri kötü senim durumun kargocu ile alakalı olabilir kırık değişmedilermi sonradanadamlar kullanılmış 2.el kırık monitör yolladılar daha başka bir şey söylememe gerek var mı
Kulaklık aldım sorun yaşamadımArkadaşlar İnternette incehesap hakkında kötü yorumlar var sizce güvenilir mi?