Murcielago
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
rezillik
sistemle daha mantıklı![]()
Gainward RTX5090 Phantom Nvidia 32GB GDDR7 512Bit 3xDp 1xHdmi Ekran Kartı | Atom Bilişim
Gainward RTX5090 Phantom Nvidia 32GB GDDR7 512Bit 3xDp 1xHdmi Ekran Kartı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
sistemle daha mantıklı
Korkmasam alırdım. Yanma muhabbetleri var. Şahsen böyle bir kartın elimde yanmasını istemem.![]()
Alion | AMD Ryzen 9 9950X3D | 48 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5090 32 GB | 2 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Bir de THH 149.000 TL altına bakmıyor sanırım. Sistem olarak değerlendirilip THH ile şikayet edememe durumu da olabilir tahminimce. İlk seri ben de almazdım hiç bir kartı.Korkmasam alırdım. Yanma muhabbetleri var. Şahsen böyle bir kartın elimde yanmasını istemem.
THH çok önemli değil. Firmalar onada kılıf uyduruyor artık. Firma isterse THH yi geri çevirebilir yani. Bizim ülkede her kuralın karşıt kuralı var bu yüzden kesin bir kural yok böyle konularda. Bugün 150k altına bakmaz diye bir kural varsa onunda karşıtı vardır illa ki. Teknobiyotik mesela thh yi çoğu zaman geri çevirebiliyor. Adam bulmuş yolunu.Bir de THH 149.000 TL altına bakmıyor sanırım. Sistem olarak değerlendirilip THH ile şikayet edememe durumu da olabilir tahminimce. İlk seri ben de almazdım hiç bir kartı.