Neler Yeni

İncehesapdan aldığım sistem sigorta attırıyor

Zqueel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Sağlam
İncehesapdan hazır sistemler kısmından 9.300 tllik bi sistem söylemiştim bir hafta önce geldi kutuların içinde psu kablosu çıkamadığı için eski pc min psu kablosunu taktım sorun olmadı.
İncehesabı arayıp psu kablosu gelmemiş deyince 2 gün içinde yolladılar. Bu gelen kabloyu taktığım da bi kere sigorta indirdi sonra bi kere daha taktım sigorta indirmedi aradan 2 3 gün geçti bu sabah yine sigorta indirdi incehesapı aradığımda sistemi test etmemiş gerekiyor diyor ben şu an eski kabloyu takıp kullanıyorum bi sorun olur mu sizce ?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,862
İsim
Can BOZKURT
İncehesapdan hazır sistemler kısmından 9.300 tllik bi sistem söylemiştim bir hafta önce geldi kutuların içinde psu kablosu çıkamadığı için eski pc min psu kablosunu taktım sorun olmadı.
İncehesabı arayıp psu kablosu gelmemiş deyince 2 gün içinde yolladılar. Bu gelen kabloyu taktığım da bi kere sigorta indirdi sonra bi kere daha taktım sigorta indirmedi aradan 2 3 gün geçti bu sabah yine sigorta indirdi incehesapı aradığımda sistemi test etmemiş gerekiyor diyor ben şu an eski kabloyu takıp kullanıyorum bi sorun olur mu sizce ?
Olmaz bende 8 senelik bilgisayarımın kablosunu kullanıyorum. Orjinal FSP Güç kaynağı kablosu.

Zqueel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz bende 8 senelik bilgisayarımın kablosunu kullanıyorum. Orjinal FSP Güç kaynağı kablosu.
bende 8 senelik kabloyu kullanıyorum şuan yeni gelen kabloyu taktığımda sigorta attırıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
O kablo uzun zamamdır standart üretiliyor. Kablo fiziksel hasar görmediyse sorun olmaz.

Zqueel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sorun kablo veya bilgisayar ile alakalı değil. En azından ben öyle düşünüyorum. Bilgisayar'ın gücü eve fazla geliyordur.
olabilir incehesapı aradağımda yollayın test edelim demişlerdi ama zaten alalı 1 hafta olmadı onlar test edip yolluyor

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
Atan sigortanın resmini atar mısın bakalım.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
sigorta 10 A galiba ondan dolayı atıyor
evde 3 sigorta var 25a 16a ve 10a
pcnin takılı olduğu 10a

10A pc için yeterli olur zaten sigorta tipi ne? A B C? Üstünde yazar.

25a olan mutfaktır 16 da banyo vs 10a da lamba ve prizler içindir.

Zqueel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Sağlam
10A pc için yeterli olur zaten sigorta tipi ne? A B C? Üstünde yazar.

25a olan mutfaktır 16 da banyo vs 10a da lamba ve prizler içindir.
b tipi bizim sigortalar oda oda şeklinde bağlanmış

Top Bottom