İncehesapdan aldığım sistem sigorta attırıyor

Zqueel

80+
Reaksiyon skoru
3
İncehesapdan hazır sistemler kısmından 9.300 tllik bi sistem söylemiştim bir hafta önce geldi kutuların içinde psu kablosu çıkamadığı için eski pc min psu kablosunu taktım sorun olmadı.
İncehesabı arayıp psu kablosu gelmemiş deyince 2 gün içinde yolladılar. Bu gelen kabloyu taktığım da bi kere sigorta indirdi sonra bi kere daha taktım sigorta indirmedi aradan 2 3 gün geçti bu sabah yine sigorta indirdi incehesapı aradığımda sistemi test etmemiş gerekiyor diyor ben şu an eski kabloyu takıp kullanıyorum bi sorun olur mu sizce ?

İncehesapdan hazır sistemler kısmından 9.300 tllik bi sistem söylemiştim bir hafta önce geldi kutuların içinde psu kablosu çıkamadığı için eski pc min psu kablosunu taktım sorun olmadı.
İncehesabı arayıp psu kablosu gelmemiş deyince 2 gün içinde yolladılar. Bu gelen kabloyu taktığım da bi kere sigorta indirdi sonra bi kere daha taktım sigorta indirmedi aradan 2 3 gün geçti bu sabah yine sigorta indirdi incehesapı aradığımda sistemi test etmemiş gerekiyor diyor ben şu an eski kabloyu takıp kullanıyorum bi sorun olur mu sizce ?
Olmaz bende 8 senelik bilgisayarımın kablosunu kullanıyorum. Orjinal FSP Güç kaynağı kablosu.

O kablo uzun zamamdır standart üretiliyor. Kablo fiziksel hasar görmediyse sorun olmaz.

O sorun kablo veya bilgisayar ile alakalı değil. En azından ben öyle düşünüyorum. Bilgisayar'ın gücü eve fazla geliyordur.

O sorun kablo veya bilgisayar ile alakalı değil. En azından ben öyle düşünüyorum. Bilgisayar'ın gücü eve fazla geliyordur.
olabilir incehesapı aradağımda yollayın test edelim demişlerdi ama zaten alalı 1 hafta olmadı onlar test edip yolluyor

Atan sigortanın resmini atar mısın bakalım.

sigorta 10 A galiba ondan dolayı atıyor
evde 3 sigorta var 25a 16a ve 10a
pcnin takılı olduğu 10a

10A pc için yeterli olur zaten sigorta tipi ne? A B C? Üstünde yazar.

25a olan mutfaktır 16 da banyo vs 10a da lamba ve prizler içindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,973
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri