Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

arkadaşlar şöyle bir şey teklif etsem mantıklı mı sizce ?
ilk olarak değişim talebi isteyip değişim onayı vermezler ise iade istesem sonuç olarak 14 gün iade hakkım var ?
ayni paraya alamayacaksin hocan iade ederse degisim istemen mantikli ilk başta. cw yi lol pubg cs gibi bi oyun girip fps 200 lerde sabitleyip sesine bi bak bendede cw var ama bu kadar değil tabi 700 fpsde aldigim ses ile 200 fps aldigim ses arasinda cok fark var

• Beğen
Reaksiyonlar: john
ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u ilk deneyimim olarak dış yapısı çok kaliteli ama bi bobin sesini yapamıyorsanız daha bir şey beklemiyorum.
video :
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski kartımda gram ses yok gtx 1650 ama bu kart ciiden arızalı çünkü coil whine sesi bile bu kadar yüksek olamaz.
Klasik incehesap şaşırtmıyor...

• Üzgün
Benim Asus Dual karttaki CW ile kapışır. Bununki kabul edilebilir sınırların dışında, arıza gibi olmuş artık.
valla cidden çok ses var ben coil whine da gördüm duydum ama böylesini görmedim. acaba değişimle yenisi gelse ondada olur mu ondan korkuyorum veya değişim vermezler ise.

ayni paraya alamayacaksin hocan iade ederse degisim istemen mantikli ilk başta. cw yi lol PUBG cs gibi bi oyun girip fps 200 lerde sabitleyip sesine bi bak bendede cw var ama bu kadar değil tabi 700 fpsde aldigim ses ile 200 fps aldigim ses arasinda cok fark var
eve gidince son kez deneyeğim.

ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u ilk deneyimim olarak dış yapısı çok kaliteli ama bi bobin sesini yapamıyorsanız daha bir şey beklemiyorum.
video :

eski kartımda gram ses yok gtx 1650 ama bu kart ciiden arızalı çünkü coil whine sesi bile bu kadar yüksek olamaz.

Normal bi durum değil, İncehesap ile iletişime geçtiniz mi?

• Beğen
video :

hocam böyle cw olmaz

• Beğen
ayni paraya alamayacaksin hocan iade ederse degisim istemen mantikli ilk başta. cw yi lol PUBG cs gibi bi oyun girip fps 200 lerde sabitleyip sesine bi bak bendede cw var ama bu kadar değil tabi 700 fpsde aldigim ses ile 200 fps aldigim ses arasinda cok fark var
denedim pubg 100fps de ama aynı son ses gibi bağırıyor yarın iade için yollayacağım.

Hocam selamlar,bende 4060ti 16gb aldım colorful marka ve aynı yerden üstelik technopat indirim koduyla 13'e aldım.Deneme şansım sistem yetersizliğinden dolayı olmadı ama bu akşam veya yarın takacağım PSU ile ekran kartımı.Umarım böyle bir sorun yaşamam mutlaka iade alırlar bence incehesap sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum.Umarım benimki de böyle değildir :/

video :

Oha *** onelan bende ilkkez boyle bi cw denk geldim. Kesinlikle değisim şart. Kükruyor kart.

Coil whane değil mi bu videoyu izleyemiyorum.
Cw ama böyle cw ilkkez gördüm duydum bağırıyor kart resmen.

Hocam selamlar,bende 4060ti 16gb aldım colorful marka ve aynı yerden üstelik technopat indirim koduyla 13'e aldım.Deneme şansım sistem yetersizliğinden dolayı olmadı ama bu akşam veya yarın takacağım PSU ile ekran kartımı.Umarım böyle bir sorun yaşamam mutlaka iade alırlar bence incehesap sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum.Umarım benimki de böyle değildir :/
yani inşallah değildir çünkü bende ona göre ilk değişim ondan sonra stok yok ise iade isteyeceğim. haber verirseniz çok güzel olur.

beyler bu şekilde iade alırlar mı sorun olmaz dimi ? sonuçta arızalı ürün.

TR de ilkinide 81 milyonun içinden yaşamış olduk buda güzel bi maceraydı...

Ekler

• 20231130_200531.jpg
    20231130_200531.jpg
    2 MB · Hit: 73
  • 20231130_200139.jpg
    20231130_200139.jpg
    2 MB · Hit: 71
denedim PUBG 100fps de ama aynı son ses gibi bağırıyor yarın iade için yollayacağım.
yolla hocam kafan rahat olsun ben yarım işi hiç sevmem mesela 1 aydır 5 kere monitör yolladım yenisini aldım durdum sürekli ölü piksel çıkıyor benim kafam rahat olmayacaksa niye alıyorum değil mi ? tabi karar her zaman sizin

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri