Neler Yeni

Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

Luxier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet K
ama birdaha alırsam amazondan felan alıcam hem vade farksız taksit hemde iadesi kolay bunlar ürün arızalı değilse iade almıyor. bahaneleri jelatin açılmış kutu hasarlı felan filan. kendileri sanki çok güzel gönderiyorlarda...
çok uçuk indirim olmadığı takdirde bende incehesaptan almamaya özen gösterceğim bu saatten sonra.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
çok uçuk indirim olmadığı takdirde bende incehesaptan almamaya özen gösterceğim bu saatten sonra.
kesinlikle, iade en önemli şey benim için ürün arızalı çıktığında servisle uğraşmak istemiyorum mesela... 3 gündür serviste bekliyor...

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
İade yi aldım arkadaşlar, aman uzak durun. 2 hafta paramı boşa bekletmiş ve kendimi strese sokmuş oldum.
alcaksan ya msı ya asus.

Ekler

• Screenshot_20231211_124358_Chrome.jpg
    Screenshot_20231211_124358_Chrome.jpg
    36.6 KB · Hit: 58

Aykut D.

80+ Gold
İade yi aldım arkadaşlar, aman uzak durun. 2 hafta paramı boşa bekletmiş ve kendimi strese sokmuş oldum.
alcaksan ya msı ya asus.
İncehesap zaten malının arkasında durmuyor . Garantisi devam eden James Donkey kulaklımın padları soyuldu pad talep ettim 180tl+kdv istediler. Kulaklık zaten 500tl malmıyım ben 200tl pad'e verem. Garanti kapsamına ilk 6 ayda olursa geçerliymiş . Şaka gibi :D

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
İncehesap zaten malının arkasında durmuyor . Garantisi devam eden James Donkey kulaklımın padları soyuldu pad talep ettim 180tl+kdv istediler. Kulaklık zaten 500tl malmıyım ben 200tl pad'e verem. Garanti kapsamına ilk 6 ayda olursa geçerliymiş . Şaka gibi :D
kesinlikle incehesaptanda uzak durulması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayda ben ürünün yenisi geldi saniyorum :kekw:
2. değişimdede aynı çıkınca iade istedim. en mantıklısı.

Aykut D.

80+ Gold
kesinlikle incehesaptanda uzak durulması gerek.
Zamanında kasa aldım siparişi satın aldım bir baktım ekran kartı uzunluğu kısa benim ekran kartı sığmayacak 2 3 saat sonra geri iptal ettim . İptal verdiğim halde kargolanacak dendi ve iptal olan kasayı kargoya verdiler 1 hafta kargo sürdü . 1 haftada para iadesi bekledim kısacası adımımı atmayacağım bir firma . Esnaf bilinci 0 .

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Top Bottom