Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

gerçekten garip. Kartı başka sistemde deneme şansınız varsa deneyin bence yoksa da sorunun gerçekten karttan kaynaklıysa paranızı geri isteyin yesinler fiyat farkını valla bune.
öyle valla :/, kartı başka sistemde deneme şansım yok ama kart arızalı olmasa zaten öncekini değişim yapmazlardı. iadesini isteyeceğim bu sefer uğraşılmaz.

öyle valla :/, kartı başka sistemde deneme şansım yok ama kart arızalı olmasa zaten öncekini değişim yapmazlardı. iadesini isteyeceğim bu sefer uğraşılmaz.
gerçekten de öyle hocam. Al paranı bunla ugrasacağına üstünü tamamlayıp kendini kanıtlamış bir kart alırsın artık yapacak bir şey yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
gerçekten de öyle hocam. Al paranı bunla ugrasacağına üstünü tamamlayıp kendini kanıtlamış bir kart alırsın artık yapacak bir şey yok.
bi süre para biriktireceğim taaki güzel bi hazır sistem çıkana kadar.

benim 3070te de var coil whine ama bu katlanılacak gibi bir şey değil videodaki bambaşka bir şey. Hiç düşünmeyin hocam direkt gönderin

ürün kalite olarak baya iyi ama bana arızalısı geldi sanırım. normal coil whine a değişim veya iade kolay kolay yapmazlar bilginiz olsun öyle bi durumla karşılaşmak istemiyorsanız amazon.com un kendi sattığı ürünlere bakın iade de kafanız rahat olur en azından. ama bakalım yenisi geldiğinde durumu burda güncelleyeceğim.
Kalite olarak baya iyi olsa ikiside sıkıntılı gelmez reis demekki kalitesiz bu kadar

• Beğen
Yeni görüyorum updateyi. Hocam sizin bahtsızlık şaka mı ya :D Kaliteli marka aslında ama sizde sıkıntı oldu ikidir anlam veremedim cidden.

• Üzgün
Yeni görüyorum updateyi. Hocam sizin bahtsızlık şaka mı ya :D Kaliteli marka aslında ama sizde sıkıntı oldu ikidir anlam veremedim cidden.
valla bilmiyorum bence bu firmadaki ürünler bozuk. bunda ses farklı yerden geliyordu. iade istiyorum diye yolladım ön testte duruyor şuan bakalım.

valla bilmiyorum bence bu firmadaki ürünler bozuk. bunda ses farklı yerden geliyordu. iade istiyorum diye yolladım ön testte duruyor şuan bakalım.
Firma sıkıntı olsa bende de sıkıntı olurdu,bence sıkıntı olanlar hep size denk geldi :(

• Üzgün
Firma sıkıntı olsa bende de sıkıntı olurdu,bence sıkıntı olanlar hep size denk geldi :(
2 de 2 bence ürün kalitesi dandik msı felan olsa bişey olcağını sanmıyorum.

Sizde haklısınız bende bu kadar sorun yaşasam yanından geçmezdim daha.
ama birdaha alırsam amazondan felan alıcam hem vade farksız taksit hemde iadesi kolay bunlar ürün arızalı değilse iade almıyor. bahaneleri jelatin açılmış kutu hasarlı felan filan. kendileri sanki çok güzel gönderiyorlarda...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri