Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

bugun ellerine ulaştı kart test aşamasında ürünün değişimini istedim fiyatı yükseldiğinden. Sabırla bekliyoruz.
servis.png

Evet arkadaşlar ürün değişimi yapılmış sanırım daha arıyamadım bugun elden alabilme şansım var. arayıp ona göre gideceğim.

Ekler

• Screenshot_20231205_150250_Chrome.jpg
    Screenshot_20231205_150250_Chrome.jpg
    29.9 KB · Hit: 64
Evet arkadaşlar ürün değişimi yapılmış sanırım daha arıyamadım bugun elden alabilme şansım var. arayıp ona göre gideceğim.
hocam selam aynı mağazadan 4070 almayı düşünüyorum sizce bir sorun çıkabilir mi çıkarsa değişim yaparlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam selam aynı mağazadan 4070 almayı düşünüyorum sizce bir sorun çıkabilir mi çıkarsa değişim yaparlar mı?
colorful markasını çok görmedim Türkiye'de kalite olarak Asus veya gigabyte gibi büyük markalara yakınımdır

• Beğen
Reaksiyonlar: john

colorful markasını çok görmedim Türkiye'de kalite olarak Asus veya gigabyte gibi büyük markalara yakınımdır
ürün kalite olarak baya iyi ama bana arızalısı geldi sanırım. normal coil whine a değişim veya iade kolay kolay yapmazlar bilginiz olsun öyle bi durumla karşılaşmak istemiyorsanız amazon.com un kendi sattığı ürünlere bakın iade de kafanız rahat olur en azından. ama bakalım yenisi geldiğinde durumu burda güncelleyeceğim.

Arkadaşlar yenisi geldi yeniside aynı :(

video link :

bu kartı aldırmayın aldırtmayın.

Güç kaynağından olabilir diye düşündüm ama değil çünkü bikaç ay önce rtx 3060 takmıştım 4060 ti dan bile daha fazla güç çektiği halde bir sorun yoktu.

video link :

PSU'dan kaynaklı olabilir. Önceki gönderdiğinin arkasındaki serii numarasını not etmiş miydin? Yani değiştirdik diyerek aynısını göndermesinler? Gerçekten yeni gönderdilerse ve sorun devam ediyorsa sorun senin sisteminden kaynaklıdır muhtemelen.
PC'yi başka Prize tak. Varsa başka PSU kablosu bağla ekran kartına.

Bir de sesin ekran kartından geldiğinden eminsin değil mi? İşlemci soğutucu fanı dahil kasadaki tüm fanları elinle durdurup ses kesiliyor mu kontrol et.

• Beğen
PSU'dan kaynaklı olabilir. Önceki gönderdiğinin arkasındaki serii numarasını not etmiş miydin? Yani değiştirdik diyerek aynısını göndermesinler? Gerçekten yeni gönderdilerse ve sorun devam ediyorsa sorun senin sisteminden kaynaklıdır muhtemelen.
PC'yi başka Prize tak. Varsa başka PSU kablosu bağla ekran kartına.

Bir de sesin ekran kartından geldiğinden eminsin değil mi? İşlemci soğutucu fanı dahil kasadaki tüm fanları elinle durdurup ses kesiliyor mu kontrol et.
ekran kartı sıfır hiçbirşeyi yok eskisinde vida izleri vardı. dediğim gibi sorun güç kaynağında olsaydı önceli ekran kartımdada yapardı 3060 eagle da.
bu karttaki ses sol taraftan geliyor diğerininki sağdan geliyordu. direk iade isteyeceğim.

ekran kartını incehesaptan 26.11.2023 tarihinde sipariş verdim 28 ince ulaştı ama 29 unda anca açıp test edebildim ve sonuç. videodaki gibi ürün sıfır daha önce hiç açılmamış ama öyle bir bobin sesi var ki çıldırıyorum kaçtane kart gördüm böylesini görmedim ve bundan şunu anladımki colorful'u ilk deneyimim olarak dış yapısı çok kaliteli ama bi bobin sesini yapamıyorsanız daha bir şey beklemiyorum.
video :

eski kartımda gram ses yok gtx 1650 ama bu kart ciiden arızalı çünkü coil whine sesi bile bu kadar yüksek olamaz.
Bu arıza değil sorun yaratmaz ancak kartların gücü arttıkça cw olma şansı artabiliyor 1650 4000 serisi bi karta kıyasla çok güçsüz

Bu arıza değil sorun yaratmaz ancak kartların gücü arttıkça cw olma şansı artabiliyor 1650 4000 serisi bi karta kıyasla çok güçsüz
Bu olması gerekenden çok fazla eğer CW ise. Yani ayıplı ürün kategorisine girer bu kadar sesli olmasından kaynaklı.

Ben olsam 3. kez gönderir değiştirtirim eğer uygun fiyatlı aldıysan :D

• Beğen
videoyu sesli izlemediniz sanırım.
Dediğim gibi bu arıza değil (genel cw den bahsediyorum videoya bakmadım) ancak rahatsız olduysanız değişime yollayabilirsiniz
Edit: videoya baktım garantilik bu

• Hahaha
@Amanita @Necromancerr uygun fiyata aldım ama artık cidden yoruldum 2 hafta oldu olucak artık iadesini isteyeceğim hevesim bile kalmadı...

video link :

Güç kaynağından olabilir diye düşündüm ama değil çünkü bikaç ay önce rtx 3060 takmıştım 4060 ti dan bile daha fazla güç çektiği halde bir sorun yoktu.
gerçekten garip. Kartı başka sistemde deneme şansınız varsa deneyin bence yoksa da sorun gerçekten karttan kaynaklıysa paranızı geri isteyin yesinler fiyat farkını valla bune.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,949
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri