Çözüldü✓ İncehesaptan aldığım colorful rtx 4060 ti ekran kartı bozuk çıktı.

ama birdaha alırsam amazondan felan alıcam hem vade farksız taksit hemde iadesi kolay bunlar ürün arızalı değilse iade almıyor. bahaneleri jelatin açılmış kutu hasarlı felan filan. kendileri sanki çok güzel gönderiyorlarda...
çok uçuk indirim olmadığı takdirde bende incehesaptan almamaya özen gösterceğim bu saatten sonra.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
çok uçuk indirim olmadığı takdirde bende incehesaptan almamaya özen gösterceğim bu saatten sonra.
kesinlikle, iade en önemli şey benim için ürün arızalı çıktığında servisle uğraşmak istemiyorum mesela... 3 gündür serviste bekliyor...

İade yi aldım arkadaşlar, aman uzak durun. 2 hafta paramı boşa bekletmiş ve kendimi strese sokmuş oldum.
alcaksan ya msı ya asus.

Ekler

• Screenshot_20231211_124358_Chrome.jpg
    Screenshot_20231211_124358_Chrome.jpg
    36.6 KB · Hit: 68
İade yi aldım arkadaşlar, aman uzak durun. 2 hafta paramı boşa bekletmiş ve kendimi strese sokmuş oldum.
alcaksan ya msı ya asus.
İncehesap zaten malının arkasında durmuyor . Garantisi devam eden James Donkey kulaklımın padları soyuldu pad talep ettim 180tl+kdv istediler. Kulaklık zaten 500tl malmıyım ben 200tl pad'e verem. Garanti kapsamına ilk 6 ayda olursa geçerliymiş . Şaka gibi :D

• Beğen
İncehesap zaten malının arkasında durmuyor . Garantisi devam eden James Donkey kulaklımın padları soyuldu pad talep ettim 180tl+kdv istediler. Kulaklık zaten 500tl malmıyım ben 200tl pad'e verem. Garanti kapsamına ilk 6 ayda olursa geçerliymiş . Şaka gibi :D
kesinlikle incehesaptanda uzak durulması gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayda ben ürünün yenisi geldi saniyorum :kekw:
2. değişimdede aynı çıkınca iade istedim. en mantıklısı.

kesinlikle incehesaptanda uzak durulması gerek.
Zamanında kasa aldım siparişi satın aldım bir baktım ekran kartı uzunluğu kısa benim ekran kartı sığmayacak 2 3 saat sonra geri iptal ettim . İptal verdiğim halde kargolanacak dendi ve iptal olan kasayı kargoya verdiler 1 hafta kargo sürdü . 1 haftada para iadesi bekledim kısacası adımımı atmayacağım bir firma . Esnaf bilinci 0 .

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,571
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri