Ssd stokları bitmiştir belki o modelde bi bakpchocasının çıkarttığı sistemi almıştım ama şimdi sepetimde yeni hali gözüküyor 512gb ssdli ama ben 1tb yapmıştım
sitede sağ üstte çözüm merkezi var oraya kayıt bırakasistana nasıl bağlanırım
Eğer siparişinle alakalı kayıtlı mailine ileti gelmişse orada ne yazıyor?Yani benim aldığım gelecek değilmi
Bana mail gelmediEğer siparişinle alakalı kayıtlı mailine ileti gelmişse orada ne yazıyor?
Alıntıyı görüntüle
Mesela siparişimde [İncehesap] böyle mail gelmişti.
Sipariş özetinde bunun gibi satın aldığın zamana ait isim bilgi mevcuttur. Orada 512GB yerine 1TB yazıyorsa İncehesap'a ulaşırsın.
Siparişlerimde bu var zatenFaturada aldıgın sistemin bileşenleri yazar mail gelmiş olması lazım ordan bakarak veya siparişlerim menüsünden bakarak teyit edebilirsin
Böyle gözüküyorEğer siparişinle alakalı kayıtlı mailine ileti gelmişse orada ne yazıyor?
Alıntıyı görüntüle
Mesela siparişimde [İncehesap] böyle mail gelmişti.
Sipariş özetinde bunun gibi satın aldığın zamana ait isim bilgi mevcuttur. Orada 512GB yerine 1TB yazıyorsa İncehesap'a ulaşırsın.
Doğru 1 TB . Farklı bir ürün gönderemezler SSD'de . Gönderirlerse şikayet talebi açarsın. Gerekirse de THH'ye başvurursun yanlış ürün gönderildiğine dair.Bana mail gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siparişlerimde bu var zaten