Incehesaptan aldigim hazir sistemin ekran kartı acik geldi

Onlara toplattim montaj istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocalarim sagolun karti taktim fotograf ekledim dogru takmismiyim bi bakarmisiniz bide anakartin kutusundan bayagi vida ve ufak kablo cikti onlari nereye takacagim bide galiba ssdnin kapagi varmis onudami takmam lazim bide gpu yu 1 tane fise taktim kablonun diger ucunu nereye takacagim
Ekran kartına derhal 2 tane vida at...

O güç kablosu aradaki olan 8 pini ekran kartına takacaksın.

Ekran kartını sabitlememişsin...

Ekran kartına derhal 2 tane vida at...

O güç kablosu aradaki olan 8 pini ekran kartına takacaksın.

Ekran kartını sabitlememişsin...
O fotografi cekerken bilerek vidalamadim hocam birsey yanlissa duzeltmek icin suan vidali

Sistemi fise taktim aninda windows acildi dostlar kurulu mu geliyor bunda usb hazirladim o kadar

O fotografi cekerken bilerek vidalamadim hocam birsey yanlissa duzeltmek icin suan vidali

Sistemi fise taktim aninda windows acildi dostlar kurulu mu geliyor bunda usb hazirladim o kadar
Evet test için kuruyorlarr......

Kendin yeniden format et en temizi o. O windows u kullanma fii tarihinin sürümüdür o...

Evet test için kuruyorlarr......

Kendin yeniden format et en temizi o. O windows u kullanma fii tarihinin sürümüdür o...
Gormemisim hocam Kurdum bile driverleri programlari formatlamam sart mi bilgilere herhangi bi erisimleri falan olurmu

Gormemisim hocam Kurdum bile driverleri programlari formatlamam sart mi bilgilere herhangi bi erisimleri falan olurmu
Ben atarım abi, en fazla 1-2 saaat uğraşırsın nolacak sanki...

Geri