DA-2 mantıklı olur, neden korkuyorsun ki?6000 TL bütçem var, da sistem 2 alıcaktım ama almaya korktum güvenemedim. İncehesaptaki hazır sistemlerde de karar veremedim sizce bu bütçeye incehesaptan hangi hazır sistem mantıklı olur?
en iyisi bence da2 alın yada teknobiyotikten alın6000 TL bütçem var, da sistem 2 alıcaktım ama almaya korktum güvenemedim. İncehesaptaki hazır sistemlerde de karar veremedim sizce bu bütçeye incehesaptan hangi hazır sistem mantıklı olur?
tutanağı basarsın çaaatİtopya'ya güvenemiyorum
Bence sıkıntı yaşamazsın. Bir sürü kişi aldı DA-2'yi ve çoğu memnun diye biliyorum.İtopya'ya güvenemiyorum
çok fazla sorun yaşan olunca almak istemedim yoksa sistem canavar gibiBence sıkıntı yaşamazsın. Bir sürü kişi aldı DA-2'yi ve çoğu memnun diye biliyorum.
20.2.2 miydi neydi öyle bi şey yapınca daha iyi oluyomuş diye biliyorumd.a sistem 2 de ekran kartı konusunda yazılımsal sorun yaşadım tavsiye etmem
Sen bilirsin, kimseyi zorlayamayız. AMD ekran kartı düşünüyor musun yoksa Nvidia mı istiyorsun peki?çok fazla sorun yaşan olunca almak istemedim yoksa sistem canavar gibi
onu deneyeceğim son olarakçok fazla sorun yaşan olunca almak istemedim yoksa sistem canavar gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
20.2.2 miydi neydi öyle bi şey yapınca daha iyi oluyomuş diye biliyorum
SSD değiştirirsen bu güzel olabilir bencefark etmez
Kasanın kendi PSU'su güzel değil, önermem. Ayrıca SSD olarak başka seçenek yok ki?SSD değiştirirsen bu güzel olabilir bence
Superior 4060 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
@crazyreign hocam siz daha iyi bilirsiniz, yardımcı olabilir misiniz?
Yeni fark ettim SSD'yi, sizin önerebileceğiniz farklı bir sistem var mı arkadaşa?Kasanın kendi PSU'su güzel değil, önermem. Ayrıca SSD olarak başka seçenek yok ki?