Neler Yeni

İncehesap'tan PlayStation 5 Slim digital Edition alınır mı? (ithalatçı garanti)

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Turhan Işık
Distribütör Garantili olmayan hiçbir ürüne güvenmemenizi öneririm.
Distribütöre de çok güvenmeyin. İncehesap bunu kime ithal ettirmiş ona bakmak lazım. Kendi firmaları olan Oksid bilişim ise çok iyi garanti destekleri var.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Onur
incehesaptan alabilirsin
cihaz bozulursa veya bir sorun olursa tamir ettirip sana geri gönderiyorlar.
Distribütör Garanti ile ithalatçı garanti arasındaki fark'da bu

0xbgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
buğra inevi
pc almaktır benim önerim bunu alacan bide her ay online oyun oynamak için 300 350 üyelik ödücen ikinci koluna 4k vercen kolu bozulcak stick drift yapacak bi 4k daha oyunlar 1kdan başlıyor uzarda gider almamak için sebep dolu yurtdışından alınca 320 350 euroya gelen alete bu kadar para verilmez 350 euroya bile almam pc varken
Mesaj otomatik birleştirildi:

tüm oyunları pcye de geliyor mantıksız

güçlü de değil
Hocam selam bana PS5 deki bütün oyunları açabilecek. 20-25k ya toplayabileceğim bir PC setup yazar mısınız. monitör klavye ıvır zıvır da dahil olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
z
Hocam selam bana PS5 deki bütün oyunları açabilecek. 20-25k ya toplayabileceğim bir PC setup yazar mısınız. monitör klavye ıvır zıvır da dahil olacak.

kasa

Monitör

Mouse

Klavye

0xbgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
buğra inevi
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
z
teşekkürler, şimdi bununla bütün ps5 oyunlarını aynı performansta oynayabilecek miyim?
Oyundan oyuna değişir rekabetçi oyunlarda çok daha iyi performans alırsın hikayeli oyunlar ps5ile aynı performans veya biraz daha iyi olur

teşekkürler, şimdi bununla bütün ps5 oyunlarını aynı performansta oynayabilecek miyim?
Alacak mısın kardeş

Son düzenleme:
Top Bottom