İncehesap'tan PlayStation 5 Slim digital Edition alınır mı? (ithalatçı garanti)

kolda öyle hemen bozulmuyor ztn :D ve pc den aldığı zevkin daha fazlasını alacak tetik mekanizması canavar bir sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral bence alınır ya, ama ikinci elden bilkom garantili de alınabilir

bunlar bitmez knk adam laptop alsa laptop alma ısınıyor performansı düşük çöp derler :D
aynen bozulmuyor knk google a dualsense stick drift yaz bakalım

ikinci ellere hiç güvenemiyorum bilkom garantilide gereksiz pahalı geliyor ve bütçemi aşıyor,bütçem ancak bunlara yetiyor,önerin nedir hocam site nasıldır?
Amazonda felan denk gelirsen satıcıya bak yapıştır benim fikrim CD li almak olur CD al sat yaparak fazla oyun oynarsını

arkadaşlar site hakkında bilgisi olan ve ürüne yorum yapabilecek birisi yazabilir mi?

Amazonda felan denk gelirsen satıcıya bak yapıştır benim fikrim CD li almak olur CD al sat yaparak fazla oyun oynarsını
cdli pek tercih etmem digital daha iyi benim için amazona baktım pek güvenilir satıcı yok amazonun kendi sattığı bilkom garantili pahalıya satıyor.

site güvenilir ürüne yorum yapınca kızıyon ama :confused:
dostum kusura bakma ama ps almak istiyorum halihazırda canavar gibi pc sahibiyim zaten benim derdim başka. ihtalatçı garanti ve site hakkında bilgi almak istiyorum sadece.

cdli pek tercih etmem digital daha iyi benim için amazona baktım pek güvenilir satıcı yok amazonun kendi sattığı bilkom garantili pahalıya satıyor.

dostum kusura bakma ama ps almak istiyorum halihazırda canavar gibi pc sahibiyim zaten benim derdim başka. ihtalatçı garanti ve site hakkında bilgi almak istiyorum sadece.
olanı anlattım sadece:blobdance:

pc almaktır benim önerim bunu alacan bide her ay online oyun oynamak için 300 350 üyelik ödücen ikinci koluna 4k vercen kolu bozulcak stick drift yapacak bi 4k daha oyunlar 1kdan başlıyor uzarda gider almamak için sebep dolu yurtdışından alınca 320 350 euroya gelen alete bu kadar para verilmez 350 euroya bile almam pc varken

tüm oyunları pcye de geliyor mantıksız

güçlü de değil
Yahu adam bunu mu sormuş ne alaka😂

ps5 in oyunlarını ve aboenlikleri ile size 30k ya gelicek eger yanal masrafları karşılarım diyorsanız deal iyi anlaşma ama yok ben ödeyemem diyorsanız farklı mecralara bakın derim bkz: pc yada xbox

ps5 in oyunlarını ve aboenlikleri ile size 30k ya gelicek eger yanal masrafları karşılarım diyorsanız deal iyi anlaşma ama yok ben ödeyemem diyorsanız farklı mecralara bakın derim bkz: pc yada xbox
bunun cevabını daha önceki cevaplarda verdim.

Abi adam sitenin güvenilirliğini sormuş siz pc alın diyorsunuz. Ben alalı baya oldu hocam geri de satmıştım zaten şuan hatırlamıyorum ama incehesap güvenilirdir sorun yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,039
Üyeler
174,972
Son üye
BhdrBss
Geri