Neler Yeni

İnceleme İncelemeler 2# Papers Please İncelemesi (Spolier Yok)

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Selamlar Ben Muhammet Başka Bir İnceleme İle Hoşgeldiniz,Bugün Oyun İncelememizde Papers Please Yer Alıyor Bilmeyenler İçin Bağmsız Bir Oyunun Yapımcısı Olan Lucas Pope,Eşi İle Birlikte RocketBirds Adında Bir Oyunu Geliştirmek İçin Singapur'da Geçici Olarak Kalmaları Gerekliydi,O Süre Zarfında Lucas Ve Eşi İle Birlikte Güneydoğu Ve Asya'yı Dolaşmaya Karar Verdiler,Ve Seyahatlerde Bir Ülkeden Diğerdine Geçmek İçin Bir Çok Sınırı Geçtiler,Ve Bu Sınır Geçişleri Ona Bir Oyun Fikri Sağladı Ve Papers Please'i Yapmaya Karar Verdi,2013 Ağustos Ayında Oyunu Çıkarttılar Ve Bütün Platformlarda Yaklaşık 2 Milyon'dan Daha Fazla Kopya Sattı Ve (BFTA En İyi Similasyon Ve Strateji) Ödülünü Kazandı,Eğer Lucas Abimizin Tam Hikayesini İzlemek İstiyorsanız Şu Dayı'dan İzleyebilirsiniz
Çok Uzattım İncelememize Başlıyalım.
1621577837428.png

(1)-Hikaye: Artozka'da Yeni Açılan Kontrol Merkezinde Çalışmaya Başlayan Bir Memuruz,Ailemiz İle Birlikte Yaşıyoruz,Ailemiz'de Eşimiz,Oğlumuz,Kayınvalide'miz Ve Amcamız Yaşıyor,Evdeki Tek Maddi Destek Sağlayan Kişi Biziz,Fakat Memur Olarak Maaşımız Çok Az,Bu Yüzden Az Hata Yaparak Ceza Almaktan Kaçınmaya Çalıştığımız Bir Hikaye,Çok Normal Bir Hikaye Gibi Görünsede Her Çalışmaya Gittiğimiz Günde Farklı Olaylar Yaşanıyor Bir Gün Bombalı Saldırı,Bir Başka Gün (Ezic) Adında Bir Topluluğa Yardım Ederek Güya Ülke'yi Kurtarıyoruz,Ve Tonlarca Olaylar İle Devam Ediyor,Oyunda 20 Son Var Ve Hepside Birbirinden Farklılar Ve Bu Hikaye'de İlerlemeyi Seçimlerinizle Değiştirebiliyorsunuz,Oyun Rpg Olmamasına Rağmen Bize Tam 20 Tane Son Vermesi İnsanlarla Farklı Diyaloglara Girmek Falan,Gerçekten Baya İyi Bu Yüzden Hikaye Kendisi Ve Sunuç'u Bişimi Artı Bir Puan.
(2)-Oynanış: Oyunda Görevimiz Sınırdan Geçirmek Yada Geçirmemek İçin Evraklarını Kontrol Ederek Damga Basıyoruz,Oyun İlerledik'çe Yeni Evraklar Gerek Duyuluyor,Bazen Bazı Ülkelerin Girişi Yasaklanıyor,Bazılarında'da Pasaportlara El Koyulup Üstleri Aranıyor Vesayre Vesayre,Bu Oyunu Çeşitlendirdiği Gibi Oynanışa Renk Katarak Bizi Oyun'a Devam Ettirmek İçin Bir Sebeb Veriyor,Eğer Bölüm'deyken En Baştan Başlamak İsterseniz,Tekrardan Girdiğiniz'De Oyundaki Karakter Dizilimi Suçlular Hepsi Değişiyor,Oyun'un Zorluğu'da Bu Çeşitlilik'ten Geliyor,Hem Eğlenceli Hemde Dark Souls'a Yakın Bir Zorluk Kıvamında.
(3)-Karakterler:Her Sınıra Gelen Karakterin Kendine Ait Bir Hikayesi Var Hepsi Gerçek Bir İnsandanmış Hissi Veriyor Birisi Derbiden Dönmüş Ama Kimliği Yok,Birisi Bütün Ailesini Kaybetmiş Gibi Gibi,Hatta Karakterler O Kadar İyi Yazılmış'ki Bazen Hayatları Çok Kötü Olanların Bazı Evrakları'nın Kusurlu Olduğunu Görmemize Rağmen (Evrakların Zamanının Bitmesi Gibi) Kendikendime "Acaba Geçirmeli Miyim?" Diye Sordurtuyor.
(4)-Grafikler/Görsellik:Grafikler 2D Pixel Art,Ve Ne Diyebilirim'ki?,HARİKA,Oyunun Pixel Art'ına Baya İyi Çalışılmış Her Pixel Özenle Yapılmış Gibi Karakter Modellemeleri Gerçekçi Güzel Gözüküyor.
(5)-Teknik: Her Bilgisayarda Çalışabilir Bir Oyun,İos İşletim Sistemli Telefonlar'da Bile Var.
(6)-Özetle: Hikaye Fena Değil,Hikaye Sunumu Güzel,Oynanış Gittikçe Hem Zor Hemde Eğlenceli Oluyor,Karakterler Gerçek'ci,Görselliğin Kendine Göre Bir Tarzı Var,Sistem İstemeyen Bir Oyun,Oyun Ucuz Steamde 18Tl'ye Satılyor.
(7)-Kimlere Tavsiye Ediyorum:Spesifik Olarak Bir Şey Söyliyemem Ama Eğer Pixel Art Oyunlar Seviyorsanız Yada Çerezlik Ucuz Bir Oyun Arıyorsanız Bu Oyun Tam Size Göre.
İyi Günler :)
Yazar: (Muhammet Yılmaz)

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
güzel inceleme hocam daha önce oynadığım bi oyun herkese tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR