Neler Yeni

İncelemem için fare

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Merhaba, yakında belirli fiyat aralıklarındaki fareleri inceleyerek alınabilir olanları ve alınmaması gerekenlerle ilgili bir rehber yapmayı düşünüyorum, incelemem bir kaç fare önerebilir misiniz ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Logitech G402.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Butcen sorun olmuyacak ise Zowie za12 incelemeni isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Tony Montana
Merhaba, yakında belirli fiyat aralıklarındaki fareleri inceleyerek alınabilir olanları ve alınmaması gerekenlerle ilgili bir rehber yapmayı düşünüyorum, incelemem bir kaç fare önerebilir misiniz ?

Rampage SMX-R20 SPECTER Kablosuz Siyah Gökkuşağı Renk Şarjlı Oyuncu Mouse

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Butcen sorun olmuyacak ise Zowie za12 incelemeni isterim
Dostum satın almayacağım, sensör kalitelerine, ağırlıklarına ve malzeme kalitesine göre yorumlayacağım hepsini almamın imkanı yok zaten. İnternette satın almama gerek kalmadan bir çok veriye ulaşabiliyorum. Zaten buradaki amacım insanların insanlara sadece üzerinde 3-5 ışık olduğu için fare önermelerinin önüne geçmek.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Dostum satın almayacağım, sensör kalitelerine, ağırlıklarına ve malzeme kalitesine göre yorumlayacağım hepsini almamın imkanı yok zaten. İnternette satın almama gerek kalmadan bir çok veriye ulaşabiliyorum. Zaten buradaki amacım insanların insanlara sadece üzerinde 3-5 ışık olduğu için fare önermelerinin önüne geçmek.
O zaman Zowie mouselari yorumlamani isterim

Top Bottom