Tabii ki. Oyunun optimize edilmemiş hali bile şuanda RX 6600 XT ile ultrada oynanabiliyor. Çok teşekkürler.i5 12400f rtx 4060 la en yüksek ayarlar da oynayabilir miyim optimizasyonu nasıl olacak ve şimdiden hayırlı olsun.
Bir an önce çıkmasını dört gözle bekliyorum sizden ricam lütfen 10 dolar 15 dolar fiyatlardan koymayın türk gencine incelemek için ufak fiyattan koyarsanız sevinirim sizi de anlıyorum ama abartı fiyat olmasın lütfenTabii ki. Oyunun optimize edilmemiş hali bile şuanda RX 6600 XT ile ultrada oynanabiliyor. Çok teşekkürler.
Ahahahaa tabii ki fiyatı o derecede olmayacak. Mena bölgesine tavuk döner dürüm menü fiyatı düşünüyorduk aslında . Fiyatını siz tahmin edin yani.Bir an önce çıkmasını dört gözle bekliyorum sizden ricam lütfen 10 dolar 15 dolar fiyatlardan koymayın türk gencine incelemek için ufak fiyattan koyarsanız sevinirim sizi de anlıyorum ama abartı fiyat olmasın lütfen
Erzurum'un en büyük hatasının büyük konuşmak olduğunu düşünüyorum. Büyük konuşmayıp senelerdir güncellense bence çok iyi bir konumda olabilirdi.Beklemedeyim hocam inşallah erzurum gibi olmaz
Çok teşekkürler! Ucuz jumpscare kullanmadık belki bir göz atarsınız çıkış yaptığında.Ne kadar korku oyunlarını sevmesemde size başarılar dilerim
Oynanışı uzatmak için çalışmalara başladık bir kaç gün önce. Teşekkürler tavsiyeniz için. Unreal Engine 5.oynanış 1 saat olursa adam oyunu bitirdikten sonra iade eder. Ayrıca hangi oyun motoru ile geliştirme yapıyorsunuz?
Unreal engine 5 denemek için kullandım, Lumen ayarı varmı oyununuzda bilmiyorum ama DX11 ve lumen olmazsa daha iyi olur. Bide oyunda FPS sınırlama ayarını koyarsanız ben çünkü Değişken FPS ile oyun oynayamıyorum 60 FPS lock ediyorum.Erzurum'un en büyük hatasının büyük konuşmak olduğunu düşünüyorum. Büyük konuşmayıp senelerdir güncellense bence çok iyi bir konumda olabilirdi.
Çok teşekkürler! Ucuz jumpscare kullanmadık belki bir göz atarsınız çıkış yaptığında.
Oynanışı uzatmak için çalışmalara başladık bir kaç gün önce. Teşekkürler tavsiyeniz için. Unreal Engine 5.
şimdi tavuk döner dürüm menü fiyatı olacak demişsiniz ama dürüm zurna mı hatay mı olucakÇok teşekkürler! Uygun fiyatlı olarak yapacağız ya zaten maksimum tavuk döner dürüm menü fiyatı olur .
Ahahahah orasını bilemiyoruz!şimdi tavuk döner dürüm menü fiyatı olacak demişsiniz ama dürüm zurna mı hatay mı olucak
Ahahahah orasını bilemiyoruz!
50-100 TL arası olcak demek istiyor.şimdi tavuk döner dürüm menü fiyatı olacak demişsiniz ama dürüm zurna mı hatay mı olucak