!Mete 80+ Bronze Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 579 Reaksiyon skoru 125 15 Aralık 2024 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Merhaba . Minecraft için bir shader indirdim. CurseForge'dan indirdim fakat hala içim rahatlayamadı. ESET Online Scanner'dan tam tarama ile bilgisayarı taradım. Hiçbir virüs vs. bir şey algılamadı. Görev Yöneticisi SS atayım. Güvenli midir? Windows güncel. Ağ koruması etkin.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Merhaba . Minecraft için bir shader indirdim. CurseForge'dan indirdim fakat hala içim rahatlayamadı. ESET Online Scanner'dan tam tarama ile bilgisayarı taradım. Hiçbir virüs vs. bir şey algılamadı. Görev Yöneticisi SS atayım. Güvenli midir? Windows güncel. Ağ koruması etkin.
K Kobra 80+ Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 163 Reaksiyon skoru 42 29 Temmuz 2025 #2 Selam Baktığımda Sürekli böyle konular açtığınızı gördüm neden bu kadar temkinli davranıyorsunuz bu kadar abartmaya gerek varmı ?
Selam Baktığımda Sürekli böyle konular açtığınızı gördüm neden bu kadar temkinli davranıyorsunuz bu kadar abartmaya gerek varmı ?