Neler Yeni

indirdiğim videoları nasıl sileceğim

Lolcü Buse

80+ Bronze
zamanında 150 gb hdd me baya bir video indirmiştim ama nereye indi bilmiyorum silip hdd yi biraz da olsa boşaltmak istiyorum . yerel disk d ve yerel disk c var nereye indi bilmiyorum nasıl sileceğim ben bunları
çöp kutusundan da silince tamamen kurtulmuş olur muyum sizce ? ya da shift artı delete ile mi sileyim
saçma bir konu gibi gelmiş olabilir fakat bilmiyorum kb

Flokii

80+
zamanında 150 gb hdd me baya bir video indirmiştim ama nereye indi bilmiyorum silip hdd yi biraz da olsa boşaltmak istiyorum . yerel disk d ve yerel disk c var nereye indi bilmiyorum nasıl sileceğim ben bunları
çöp kutusundan da silince tamamen kurtulmuş olur muyum sizce ? ya da shift artı delete ile mi sileyim
Diskleri kontrol et bilgisayarıma tıklayıp hangisi doluysa ona indirmişsindir

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
indirdikten sonra taşımadıysanız indirilenler klasöründedir. değilse 3. parti video oynatıcı ile bilgisayarı taratıp videoların konumu bulunabilir.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hangi program ile indirdiysen onun indirme konumuna bakabilirsin.
indi1.jpg

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ne videosu indirdin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,469
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom