Neler Yeni

İNDİRİM BİTTİ!! Trendyol'da RTX 3060 8299 TL!!!

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Rtx 4000 serisini bekliyorum rx 6600 satıp 5k civarına üstüne para katıp rtx 4070 mantıklı duracak gibi 12gb gddr6 bellek ile zaten 3080 ti ile aynı olacak diye biliyorum ama fiyat ne olacak onu kestirmek zor cip fiyatları arttığı için.
20den aşağı olmaz

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
6600 xt varken bilmiyorum ama nvidia kullanıcıları için alınabilir.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,082
İsim
Zeki Müren
Bu NVIDIA fanboyluğu değil. AMD'nin driver'ı bozuk. Tek sebep bu da değil Nvidia çok daha fazla hizmet sunuyor. Adamlar ses hizmeti bile sunuyor. Kesinlikle Nvidia kartlar Radeon'a göre mükemmeldir. "wattman."
Nvidia RTX özelliğinin yanında Dlss teknolojisini de sunuyor. Hatırlatmakta fayda var.
Vsr, fsr ayrıca 12 yıl amd kart kullandım 1 kere driver hatası almadım 2 kişi alıyor diye kronik sorun olmuyor. Ve ürünleri aşırı f/p sen 2-3 kişi yaşadı diye almak istemiyorsan alma ama bu paralara biraz daha koyup 6700 xt alınıyor haberin olsun

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Bu NVIDIA fanboyluğu değil. AMD'nin driver'ı bozuk. Tek sebep bu da değil Nvidia çok daha fazla hizmet sunuyor. Adamlar ses hizmeti bile sunuyor. Kesinlikle Nvidia kartlar Radeon'a göre mükemmeldir. "wattman."
Nvidia RTX özelliğinin yanında Dlss teknolojisini de sunuyor. Hatırlatmakta fayda var.
Ek hizmetlere bakacaksak amd'de de grafik iyileştirme gibi hizmetler var ve bazı alanlarda görüntüyü baya güzelleştirebiliyor.

Wattman'e gelirsek yeni nesil gpu'larda bu olay baya az görülmekte ki eğer donanım düzgünse ve yazılımsal olarak çakışma yoksa da olma olasılığı düşük oluyor.

Ayrıca dlss alternatifi olarak fsr teknolojisi var ve gayet de güzel çalışıyor.

Not:Uzun yıllardır birçok gpu kullanıp şu anda rx 6600 kullanan biri olarak söylüyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben milletin ne alıp almayacağına karışmadım.
Ayrıca AMD'nin driverlarının bozuk olduğunu kabul etmelisin. İster güncel ,ister eski driver. Fanboyluk yapmıyorum. Hangisi mantıklıysa onu söylüyorum. Amd pişmanlık nedenidir (Radeon). Amd için söyleyebildiğin tek şey FSR. Nvidia'da var zaten Image Scaling, Dlss.
Radeon kartlardan mining bile yapamıyorsun. Mining'i geç gerçekten kalitesizler. Mantıklı düşündüğünde ucuz olması gayet normal.
He he ayn :ROFLMAO: Görüntü keskinleştirme, anti lag, FSR, VSR, OC Paneli, RSR, daha modern arayüz falan yok zaten :D

RAGLE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mehmet günbattı
Bu kartda arkadaşım sorun yaşadı haberiniz olsun termalpadleri nemlenmişti.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
Nvdia bu işin İphone gibidir arkadaşlar , stabil ve rahat çalışır özelliklere gelecek olursanda dlss , olsun fps oyuncuları için nvdia reflex gecikmesi gibi özellikleri var evet amd fsr yaptı ama kaç tane oyun destekliyor? çok yaygın değil bi arkadaş yazmış steamda çoğunluk nvdia kullanıcısı , amd işlemci konusunda aştı ama ekran kartı konusunda o kadar güven veremedi belki zamanla verir :) , 5500 xt den 3060 a geçmiş biri olarak söylüyorum normal gezerken bile watman hatası alıyordum çok usandığım sırf bu yüzden bile NVDİA geçilir :)

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
ibrahim can
bende 3-4 amd kartı kullandım en az 15-20 arkadaşıma da amd sistem topladım 1 kere falan anca karşılaşmışımdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

forumda konusu vardı hocam en iyi driveri indirin sorun yaşamassınız
rx 580 ve önceki kartlarda yaşanma olasılığı yüksek belki şuan yaşıyan yoktur biler adamlar her 1 2 ayda bir driver çıakrtıyo kötüyü düzeltmek için bu amd ye karşı olan ön yargı kalar umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vsr, fsr ayrıca 12 yıl amd kart kullandım 1 kere driver hatası almadım 2 kişi alıyor diye kronik sorun olmuyor. Ve ürünleri aşırı f/p sen 2-3 kişi yaşadı diye almak istemiyorsan alma ama bu paralara biraz daha koyup 6700 xt alınıyor haberin olsun
boşver aga 6k lık ekran kartıyla 9klık ekran kartı aynı bütçelerini ona vererek bitirsin biz aklı verek onlar ne yaparsa yapsınlar
(rx6600: 6298 tl ve zotac rtx 3060: 8750tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Övünç
8 sene Evga GTX 770 3 sene RX 5500 XT 8 GB kullandım amd kart ile de çok sorun yaşamadım ama Nvidia daha stabil çalışıyor isteyen istediği kartı alsın ama amd nin yazılımını geliştirmesi gerekiyor.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,927
İsim
Enver Eryalçın

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589