Neler Yeni

İNDİRİM! Gamegaraj 3060ti 12400f 20kTL

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Kanka millet bir sürü sistem önerdi ama senin dediğin performansına değilde fiyatına bak senin sisteminden daha ucuz çok daha fazla performanslı sistemlere bile laf ediyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kanka millet bir sürü sistem önerdi ama senin dediğin performansına değilde fiyatına bak senin sisteminden daha ucuz çok daha fazla performanslı sistemlere bile laf ediyorsun.
Evet fiyatına bakıyorum örnek 5600 ve 3060 ti sistem gösteri 18.3k idi sanırım fiyata bakarak söyleyeyim, 5600 ile b450 nin fiyatı 4500 seviyelerinde ama 12400f ve b660 ın fiyatı 6k larda, goodram ile ballistix arasında da hatrı sayılır bir fiyat farkı var, keza kasa için de öyle. Sadece faydalanmak isteyen olur diye ortada bir indirim olduğu için 3k indirimli bir sistem linki attım ama insanımız kuduz köpek gibi birilerini bozmalıyım en iyisi benim tribine girdiği için 3 sayfalık bir kavgaya dönüştü.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,443
İsim
Diyarhan
E bas baya pahalı 3070 yerine 3060ti koymuşlar o paraya.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
E bas baya pahalı 3070 yerine 3060ti koymuşlar o paraya.
Yok yav valla ya ben anlatamıyorum ya forum kullanıcıları anlamıyor, şimdi bana 6700xt li onlu bunlu sistem demeyin, o sistemlerin diğer parçalarını bu sistemin diğer parçaları ile muadil hale getirince 20k ların üstüne çıkıyor. Ki en basitinden bunlara gerek yok tek tek toplayınca 3 bin tl gibi daha pahalı oluyorsa bu bir indirimdir. Ben şunu anlamıyorum önce ki DA sistemlerinde de genelde bu bantta indirim olurken abe çok iyi olmuş süper olmuş tarzı konuşuyorsunuz burada bir forum kullanıcısı yine bu indirimde bir sistem atınca ben mi suçlu oluyorum :D İkiyüzlülük, yalakalık çok kötü şey abi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bana uygun gelmedi açıkçası. Ayrıca ilk sistemimi gamegarajdan alan biri olarak söylüyorum. Gamegarajin kullandığı darkflashın kasaları havalandırma olarak güzel fakat içindeki PSUlar uzun vadede yeterli değil. Ortalama bir güç kaynağı. 1 bilemedin 2 yıl içinde değiştirmek gerekiyor. Tecrübeyle sabit.

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
Bana uygun gelmedi açıkçası. Ayrıca ilk sistemimi gamegarajdan alan biri olarak söylüyorum. Gamegarajin kullandığı darkflashın kasaları havalandırma olarak güzel fakat içindeki PSUlar uzun vadede yeterli değil. Ortalama bir güç kaynağı. 1 bilemedin 2 yıl içinde değiştirmek gerekiyor. Tecrübeyle sabit.
O konuda haklı olabilirsiniz, bir şey diyemem. Ama hazır sistem aleminde indirimi biz tek tek toplamaya göre yaparız tek tek toplamaya göre 3k ucuz, ha daha ucuza muadil performans verenler var mı var tercih meselesi.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Anlama kıtlığın olduğu için yazmak durumunda bırakıyorsun beni, insanlardan da ben niye bu kadar ümitliysem bir şey anlatma uğruna klavyemi eskitiyorum :D
kanka sok sunu kafana sponsorlu icerik zaten 23k dion *** bi kasaya 2.5k verior aadam sponsorlu olmasa gomcek

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
indir.jpg

Top Bottom