İNDİRİM HASTASI ÜYEMİZE UFAK BİR HEDİYE 🔥

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
43,308
Malum @Ckribrahim isimli şahsı bilmeyeniniz yoktur adam tam bir azılı indirim avcısı ve burada çok forum üyesine bütçesel olarak katkısı oldu. Biz de kendisine layık değil ama 300TL değerinde bir hediye çeki vermek istedik. Güle güle harcasın fazlasıyla hakediyor. Ve üyelerimizi de indirimli ürün bulma konusunda dolaylı olarak teşvik ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçerse çok sevinirim.

@Ckribrahim yüzünden ön plana çıkamayan diğer üyeler; :LOL:

f36c42d3a819a469de5bc5bf158814aa.jpg

Malum @Ckribrahim isimli şahsı bilmeyeniniz yoktur adam tam bir azılı indirim avcısı ve burada çok forum üyesine bütçesel olarak katkısı oldu. Biz de kendisine layık değil ama 300TL değerinde bir hediye çeki vermek istedik. Güle güle harcasın fazlasıyla hakediyor. Ve üyelerimizi de indirimli ürün bulma konusunda dolaylı olarak teşvik ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçerse çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
kral

300 hiç bir şey ben daha önce üye başı 1 ₺ gönderelim demiştim o daha iyi olurdu;)

Malum @Ckribrahim isimli şahsı bilmeyeniniz yoktur adam tam bir azılı indirim avcısı ve burada çok forum üyesine bütçesel olarak katkısı oldu. Biz de kendisine layık değil ama 300TL değerinde bir hediye çeki vermek istedik. Güle güle harcasın fazlasıyla hakediyor. Ve üyelerimizi de indirimli ürün bulma konusunda dolaylı olarak teşvik ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum. @Mehmet Yılmaz ile iletişime geçerse çok
Sanada bu yakışırdı 😉

düşünülmüş hediyenin büyüğü küçüğü olmaz, hayırlı olsun. arkadaşımız gerçekten tam bir THE İNDİRİM HUNTER

Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar derler. Bize ne vereceksin abim @Abdullah Hacıgül :)

helal olsun adam gibi adam.sana da bu yakışırdı abi 👍

Geri