- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,439
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha düzenli olur böyle bence.Güzel olmuş elinize sağlık bı sayede biten indirim konuları hortlamayacak
Daha düzenli olur böyle bence.Güzel olmuş elinize sağlık bı sayede biten indirim konuları hortlamayacak
Bence de hocamDaha düzenli olur böyle bence.
Ünlü olmuşumForumumuzun "Oyun İndirimleri" ve "Sıcak Fırsatlar" kategorilerinde azımsanamayacak bir aktiflik olduğunu gördüm. Bunun üzerine ilgili kategorilerde bazı geliştirmeler yapmak istiyordum.
Alıntıyı görüntüle
Bu iki kategoride açtığınız konularda indirimler sınırsız süreyle olmuyor haliyle bir süre sonra bitiyorlar ve güncelliği yitiyor. Bu iki kategoriye özel olarak eklenen "İndirim Bitti" butonuna tıkladığınız zaman ilgili konunuza otomatik olarak aşağıdaki ön ek eklenecektir. Bu sayede karışıklığın biraz daha önüne geçmek istedim. Umarım bu buton aktif olarak kullanılır.
Alıntıyı görüntüle
Yeni gelişmeler, yenilikler yolda!
Senin konu denek oldu biraz kusura bakmaÜnlü olmuşum
Güzel bir özellik, elinize sağlık.Forumumuzun "Oyun İndirimleri" ve "Sıcak Fırsatlar" kategorilerinde azımsanamayacak bir aktiflik olduğunu gördüm. Bunun üzerine ilgili kategorilerde bazı geliştirmeler yapmak istiyordum.
Alıntıyı görüntüle
Bu iki kategoride açtığınız konularda indirimler sınırsız süreyle olmuyor haliyle bir süre sonra bitiyorlar ve güncelliği yitiyor. Bu iki kategoriye özel olarak eklenen "İndirim Bitti" butonuna tıkladığınız zaman ilgili konunuza otomatik olarak aşağıdaki ön ek eklenecektir. Bu sayede karışıklığın biraz daha önüne geçmek istedim. Umarım bu buton aktif olarak kullanılır.
Alıntıyı görüntüle
Forum çalışıyor agaForumumuzun "Oyun İndirimleri" ve "Sıcak Fırsatlar" kategorilerinde azımsanamayacak bir aktiflik olduğunu gördüm. Bunun üzerine ilgili kategorilerde bazı geliştirmeler yapmak istiyordum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle