Neler Yeni

Android İndirim s 20 fe 10.800 e düştü

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
evet evet sepette fiyat düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

s20 fe de temperli cam konusunda sıkıntı oluyordu. Tam içine oturmuyordu hocam

ve ön kamera çentiğinden dolayı ya dışarıda kalıyordu ya da içinde kalıyordu bu da kamera performasını etkiliyor
Ekran koruyucu olarak s22 nin ölçülerini kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Bu yüzden ekran koruyucu ön kameranın milim bi kısmını kaplıyor. Kılıf konusunda sorun yaşamıyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Ekran koruyucu olarak s22 nin ölçülerini kullanıyorlar bildiğim kadarıyla. Bu yüzden ekran koruyucu ön kameranın milim bi kısmını kaplıyor. Kılıf konusunda sorun yaşamıyorum :)
kırılmaz cam olarak hangisini kullandınız
nano normal olan hayalet ekran gibi
sizdeki ön kamera konusunda buğulanma gibi şeyler yaşıyor musunuz ve nereden aldınız

evet şu anda kullandığım redmi note 8 in en büyük sıkıntısı kesinlikle. s22 bakıyordum ama ekran büyüklüğü yetersiz kalırmış gibi geliyor.
samsung s serisi çok daha önde geliyor. diğerlerinde yazılımsal sensörle ilgili problemler olabiliyor

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ben direkt vatandan aldım. Uğraşmamak için ise oradan taktırdım kırılmaz camı. Hayalet koruyucunun parlaklık konusunda sorun yaratıcagını düşündürdüğü için mat olanını taktırdım. Hayır buğulanma filan yaşamıyorum.
kırılmaz cam olarak hangisini kullandınız
nano normal olan hayalet ekran gibi
sizdeki ön kamera konusunda buğulanma gibi şeyler yaşıyor musunuz ve nereden aldınız

samsung s serisi çok daha önde geliyor. diğerlerinde yazılımsal sensörle ilgili problemler olabiliyor

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
telefon degistiricem, fakat ocak sonu gibi olacak, bu telefon aklimda iki aydır. umarim iki aya 12000den çok olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Ben direkt vatandan aldım. Uğraşmamak için ise oradan taktırdım kırılmaz camı. Hayalet koruyucunun parlaklık konusunda sorun yaratıcagını düşündürdüğü için mat olanını taktırdım. Hayır buğulanma filan yaşamıyorum.
kırılmaz camı vatanda kaça yaptırdınız
ve kılıf olarak hangisini kullanıyorsunuz ve önerirsiniz

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kırılmaz camı vatanda kaça yaptırdınız
ve kılıf olarak hangisini kullanıyorsunuz ve önerirsiniz
Ben beyaz rengini aldıgım için gözüksün istiyorum. Şık kibar duruyor açıkcası. Bu yüzden slikon kullanıyorum. 60-70 tl gibi bi fiyata almıstım yanlıs hatırlamıyorsam. Addıson markasının ekran koruyucusunu yaptırmıstım galiba. 200 TL gibi bi ücret ödedim onun için.

Cihaz gayet güzel ama bana nedense bazı günler şarjı hızlı gidiyormus hissiyatı yaratıyor.

Zamanında yanlıs hatırlamıyorsam @Abdullah Hacıgül yeğenine almıştı. Yok mu ürün hakkında deneyim bilgisi azıcık paylaşsın :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Ben beyaz rengini aldıgım için gözüksün istiyorum. Şık kibar duruyor açıkcası. Bu yüzden slikon kullanıyorum. 60-70 TL gibi bi fiyata almıstım yanlıs hatırlamıyorsam. Addıson markasının ekran koruyucusunu yaptırmıstım galiba. 200 TL gibi bi ücret ödedim onun için.

Cihaz gayet güzel ama bana nedense bazı günler şarjı hızlı gidiyormus hissiyatı yaratıyor.

Zamanında yanlıs hatırlamıyorsam @Abdullah Hacıgül yeğenine almıştı. Yok mu ürün hakkında deneyim bilgisi azıcık paylaşsın :)
yurt dışı koruyucu camlara bakıyordum da o kadar uğraşmaya gerek yok diyorum artık oradan da 200 liraya geliyor

Ben beyaz rengini aldıgım için gözüksün istiyorum. Şık kibar duruyor açıkcası. Bu yüzden slikon kullanıyorum. 60-70 TL gibi bi fiyata almıstım yanlıs hatırlamıyorsam. Addıson markasının ekran koruyucusunu yaptırmıstım galiba. 200 TL gibi bi ücret ödedim onun için.

şarj konusunda da sıkıntıları olabilirmiş çok yoğun kullanımda 2.ye gerek kalabilir

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yurt dışı koruyucu camlara bakıyordum da o kadar uğraşmaya gerek yok diyorum artık oradan da 200 liraya geliyor

şarj konusunda da sıkıntıları olabilirmiş çok yoğun kullanımda 2.ye gerek kalabilir
Koruyucu konusu ne yazık ki öyle. İyice uçtu fiyatları. Onlar dışında her yönden iyi bir cihaz. Üzeceğini sanmıyorum alanları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,390
Üyeler
166,531
Son üye
WystoN
Top Bottom