Pcoll
80+ Bronze
Dahası
samsung 970 evo alsammı A2000 alıcaktım aslında ama 100 tl fazla verip samsungmu alsam
Test videolarına göre hangisi daha iyi 100 tl fark ile samsung almak daha mantıklı bencesamsung 970 evo alsammı A2000 alıcaktım aslında ama 100 TL fazla verip samsungmu alsam
Bende a2000 var kullaniyorum gayet iyi windows hemen aciliyor 3 4 saniyede kararsizim bir tane m2 ssd alacagim bütçem sınırlı 27 inc 2k monitörde alacağım dahaTest videolarına göre hangisi daha iyi 100 TL fark ile samsung almak daha mantıklı bence
Arttırabiliyorsan kesinlikle 970 Evo al.Var da gereklimi bilemedim ya
Değer vereceğin 100₺'ye. Samsung SSD'ler genelde uzun ömürlü olmalarıyla bilinir.Var da gereklimi bilemedim ya
Değer vereceğin 100₺'ye. Samsung SSD'ler genelde uzun ömürlü olmalarıyla bilinir.
Arttırabiliyorsan kesinlikle 970 Evo al.
Bütçe varsa Samsung tercih edin.
Bütçe varsa 970 Evo tabii ki.
100 TL verip 970 Evo al.
Rehber - Çok Kapsamlı SSD Seviye Listesi
SSD diskler, mekanik olan HDD diskler yerine kullanılan depolama aygıtlarıdır. HDD'nin aksine SSD disklerde hareketli parça yoktur, iki ana bileşeni vardır: "Flash Kontrolcü ve NAND yongaları." DWPD değerine, sürekli sıralı yazma hızına, kontrolcüsüne, NAND türlerine ve fiyatlarına göre SSD...forum.donanimarsivi.com
100TL fazla vermeye gerek yok bence.
A2000 alabilirsiniz.
Ben Sata olan sandım SSD yi 100TL değer 970Evo alabilirsiniz.
Bütçeniz varsa 970 EVO alın.
Test videolarına göre hangisi daha iyi 100 TL fark ile samsung almak daha mantıklı bence
Hayırlı olsun.Aldim herkese teşekkürler öneriniz için sağolun