Neler Yeni

Çözüldü✓ İndirimde Fp Genel Kullanım Amaçlı Kulaklık Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Faruk Özsoy
Oyun-Müzik-Dizi Film- Beat Yapımı. Kısaca her alanda kullanmak için bir kulaklık arıyorum. Kablolu veya kablosuz olabilir. Gigabyte B660 DS3H AX DDR4 anakartım var. Taksitle alacağım dolayısıyla biraz esneğim diyebilirim. Hem Fps hem Hikaye oyunları oynuyorum ve sıklıkla müzik dinliyorum. Kualklığın içinden 2 pad çıkarsa çok hoş olur aslında veya ekstra satın alabilme imkanım varsa. Baslara önem veriyorum bateri çaldığımdan :). Her türlü önerinize açığım ama fiyat performans bir tercih olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden

serwintes

80+ Gold
Oyun-Müzik-Dizi Film- Beat Yapımı. Kısaca her alanda kullanmak için bir kulaklık arıyorum. Kablolu veya kablosuz olabilir. Gigabyte B660 DS3H AX DDR4 anakartım var. Taksitle alacağım dolayısıyla biraz esneğim diyebilirim. Hem Fps hem Hikaye oyunları oynuyorum ve sıklıkla müzik dinliyorum. Kualklığın içinden 2 pad çıkarsa çok hoş olur aslında veya ekstra satın alabilme imkanım varsa. Baslara önem veriyorum bateri çaldığımdan :). Her türlü önerinize açığım ama fiyat performans bir tercih olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden
money

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Yusuf Karakaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Faruk Özsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 2 3 civarı iyi ama dediğim gibi esneğim yolu var yani duruma göre.sSeçenekleri değerlendiririm diye düşündüm. Çok fazla beat yapmıyorum birkaç haftada bir fln anca o mühim değil hobi gibi ayrıca bateri için flnda kullanmıcam hani stüdyo kulaklığı gibi olmasına gerek yok. Genelde oyun ve müzik dinlemek ve diz izlemek gibi günlük işler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim üstte yazdığıma da bakabilirseniz sevinirim.

freygasm

80+ Gold
Bütçe belirtmemişsin fakat corsair virtuoso ile bunların hepsini doya doya yapabilirsin, corsair kulaklıkları hem bass anlamında yeterli hem de oyun açısından. O bütçeye çıkamam diyorsan void elite wireless veya usb alabilirsin. Pad konusuna gelince de kulaklık padleri aşındığında vs corsaira ticket atmanız yetiyor ücretsiz bir şekilde yolluyorlar size.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
500 altı için önerim Tangzu waner, Truthear Hola ve 7hz salnotes zero. 1000 altı için eğer bas istiyorum dersen Truthear Zero, daha dengeli bir model istersen Kiwi ears Cadenza.
1500 civarı için önerim Truthear hexa.

Kulak üstü bir model arıyorum dersen Sennheiser hd25pro'yu öneririm.
Uzun bir süre hiç bir şekilde başka bir model aramayacaksan Sennheiser hd560s.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Faruk Özsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe belirtmemişsin fakat corsair virtuoso ile bunların hepsini doya doya yapabilirsin, corsair kulaklıkları hem bass anlamında yeterli hem de oyun açısından. O bütçeye çıkamam diyorsan void elite wireless veya usb alabilirsin. Pad konusuna gelince de kulaklık padleri aşındığında vs corsaira ticket atmanız yetiyor ücretsiz bir şekilde yolluyorlar size.
teşekkür ederim hocam şuan için hyperxcloud serisine bakıyordum. Dediğiniz virtuoso modelinin xt sürümüne bakmayı düşünüyorum.

freygasm

80+ Gold
teşekkür ederim hocam şuan için hyperxcloud serisine bakıyordum. Dediğiniz virtuoso modelinin xt sürümüne bakmayı düşünüyorum.
hi-fi bir kulaklık virtuoso ; sesi gerçeğe çok çok çok ykaın veren bir teknoloji sizi fazlasıyla tatmin edecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,129
Üyeler
168,592
Son üye
atatatatata
Top Bottom