Linki var mı iyise bizde alalım.İndirimde olan 4lü priz var mı şuan pc için alacağım.
Paylaşılmıştı geçenlerde kaçırdım joule değerleri felan varmış o yüzden anlayan birilerinden öğrenmek istedimPrizlerde indirim kovalamak pek mantıklı değil. Klasik Viko'lardan birini al geç gayet kaliteliler zaten.
O akım korumalılardan, indirimi bitmişti galiba onun.Paylaşılmıştı geçenlerde kaçırdım joule değerleri felan varmış o yüzden anlayan birilerinden öğrenmek istedim
O akım korumalılardan, indirimi bitmişti galiba onun.
İkisi de çok kaliteli ürünler. Ama ben marka algısından dolayı Schneider Electric derdim herhalde ya.Schneider Electric APC 4 Çıkışlı Akım Korumalı Priz 918J Fiyatı
Schneider Electric APC 4 Çıkışlı Akım Korumalı Priz 918J en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tunçmatik Tsk6134 Akım Koruyucu Prizler, Beyaz, 5'Li 1050 Joule : Amazon.com.tr: Yapı Market
Tunçmatik Tsk6134 Akım Koruyucu Prizler, Beyaz, 5'Li 1050 Joule : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bu ikisinden hangisini önerebilirsiniz HB olan sepette 128 oluyor aşağı yukarı aynı fiyat ikiside.
Link varsa atında görelim. Almak istesen nerden alcaksın link yoksa?Paylaşılmıştı geçenlerde kaçırdım joule değerleri felan varmış o yüzden anlayan birilerinden öğrenmek istedim
Schneider Electric APC 4 Çıkışlı Akım Korumalı Priz 918J Fiyatı
Schneider Electric APC 4 Çıkışlı Akım Korumalı Priz 918J en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR Fiyatı
Schneider Electric APC 5'li Akım Korumalı Priz PM5-GR en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
sepette %25 indirim var kaçırma bence
Teşekkürlerİkisi de çok kaliteli ürünler. Ama ben marka algısından dolayı Schneider Electric derdim herhalde ya.