- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Çok defa test etme şansım oldu.
Oldukça güzel monitör.
1200 liraya bulunmaz bidaha.
Oldukça güzel monitör.
1200 liraya bulunmaz bidaha.
Teşekkür ederimHo hocam
Öyle mi diyorsunuz, bakın bu tatmin edici ,nerdeyse bedavaya almışsınız hocam
h.o
O nedir hocam ?ben pivot olmayan monitörleri almıyorum ama bu fiyata gayet uygun hayırlı olsun
Hocam indirimleri takip edin, güzel fırsatlar yakalayınca kaçırmayın. Tadı tuzu başkabende alacaktım pazartesi gidip alayım kontrol ederim ölü pikseli diye maalesef ki fiyatı arttı
Teşekkürler hocam, vallahi kulaklıktan telefona herşeyi ordan almaya başladık ailecekHayırlı olsun Mediamarkt bu aralar formunda.
Bence çok iyi fiyat Hayırlı Olsun.
Pivot demek 180 derece döndürebiliyorsun yukarı aşağı oynatabiliyorsun youtubea yazarsan daha detaylı görürsünTeşekkürler hocam, vallahi kulaklıktan telefona herşeyi ordan almaya başladık ailecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler ederim. Battlefield 1 şimdi tadından yenmez
Teşekkür ederim hocam. Aydınlandım. Ama çok gerek duyar mıyım emin değilimPivot demek 180 derece döndürebiliyorsun yukarı aşağı oynatabiliyorsun youtubea yazarsan daha detaylı görürsün
Benim için önemli zaten kişisel bu fiyata asus ve 165 hz ayakta durmasa bile alınırTeşekkür ederim hocam. Aydınlandım. Ama çok gerek duyar mıyım emin değilim
SüperASUS TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah
TUF VG249Q1R 23.8 inç 165 hz 1 ms IPS Freesync Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Arkadaşlar selamlar. Dün benim hesabımda indirim gözüküyordu ve bu monitörü 1200₺'na aldım. Sizce güzel bir tercih mi yoksa pişman olacak mıyım ?