Yardım İndirimden The witcher 3 Aldım

Halil014

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
Evet arkadaşlar dlc li sürümü 15 TL ye aldım fakat bazı sorularım var

1-Oyunda uygunsuz sahneler olduğunu biliyorum.Oynarken yanıma ailem gelip yanlış anlayabilir. Sansür ekleyebiliyor muyuz ?

2- The Witcher kitaplarını tavsiye eder misiniz ?

3- Ara sahneler hemen geçirebiliyor mu ?

1- sansür konusunda bilgim yok
2- kitaplar biraz değişik ama yine de sen bilirsin
3- evet ara sahneler hızlıca geçiliyor

1-Oyunda uygunsuz sahneler olduğunu biliyorum.Oynarken yanıma ailem gelip yanlış anlayabilir. Sansür ekleyebiliyor muyuz ?

Sansür konusunda ben oynarken ayarlarda bulamamıştım fakat Youtube videolarında sansür niyetine kıyafet giymelerini ekleyebiliyorlardı.
Kitaplarını okumadım fakat hikaye açısından gerekebilir. Ben direkt Witcher 3 ile maceraya atılmış biri olarak pişman değilim.
Sahneyi atlama olması gerek. Oynayalı birkaç ay oldu pek hatırlamıyorum.

Şöyle bir mod var.

boşluk tuşuna basınca geçebiliyorsun direk diye hatırlıyorum geçilebiliyor yani sahneler. çok fazla geçmeni gerektirecek sahne de çıkmıyor öyle. kitapları güzel bi şans verebilirsin. 3. oyun indirimdeyse 2 de indirimdedir onu da oyna derim.

Hemen geçiliyor knk seçim senin. Ben full oyunu geçerek bitirdim. Cunku oyun çok sakıncalı sahneler barındırıyor. Boşluk tuşu ile geçebilirsin.

Geri