Neler Yeni

İndirimli oyun seçimi

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Merhaba dostlar,
İndirimden oyun alacağım da. Fifa 23 ya da Nba 23 sarar mı? Cyberpunk da düşünüyorum. 1 tane alacağım oyun sadece. Ne önerirsiniz? Hikâyeli oyunları da seviyorum spor oyunu da. Ne önerirsiniz?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
Bir futbol aşığı olarak FIFA 23 önermiyorum. Alınan teknik hatalar bir yana, oynanış çok kötü bence. Ne yaparsan yap yere yattiysan kırmızı kart yiyorsun. 22 çok daha güzeldi. Denemeden almayın derim. The Witcher 3 GOTY Edition öneririm. Cyberpunk da güzel. Hard kılıç dövüşü seviyorsanız ve souls türüne aşinaysanız Sekiro güzeldir. RDR2 ve GoW alabilirsiniz hikayeli oyunların top noktası Witcher ile beraber.

Tomhardyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Sezai
Merhaba dostlar,
İndirimden oyun alacağım da. Fifa 23 ya da Nba 23 sarar mı? Cyberpunk da düşünüyorum. 1 tane alacağım oyun sadece. Ne önerirsiniz? Hikâyeli oyunları da seviyorum spor oyunu da. Ne önerirsiniz?
cyberpunk al

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bana göre Cyberpunk.

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Merhaba dostlar,
FIFA 23 ile Cyberpunk arasında 150 liralık bir fark olduğunu unutmamak lazım. CP2077'nin yanına 2-3 tane daha oyun sıkıştırırsın.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
imzamdaki

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Oynamadıysan Mafia: Definitive Edition var hikayeli.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
Cyberpunk gayet güzel ve yan görevlerle 40 saat görürsün, bide modladın mı üff. Seni bilemem ama spor oyunları arkadaşın olmadığı zaman sarmıyo beni

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FIFA 23 ile Cyberpunk arasında 150 liralık bir fark olduğunu unutmamak lazım. CP2077'nin yanına 2-3 tane daha oyun sıkıştırırsın.
Ne önerirsiniz yanına? Strateji de olur Age of ya da Tropico gibi oyunları seviyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cyberpunk gayet güzel ve yan görevlerle 40 saat görürsün, bide modladın mı üff. Seni bilemem ama spor oyunları arkadaşın olmadığı zaman sarmıyo beni
Modları nereden bulurum hocam hiç bilmiyorum yardımcı olur musun?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
tamamen kişisel zevk ben spor oyunlarını sevmiyorum o yüzden rdr 2 yada cyberpunk alırdım

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
Ne önerirsiniz yanına? Strateji de olur Age of ya da Tropico gibi oyunları seviyorum.

Strateji türüne pek aşina olmadığım için ne önerebilirim bilmiyorum. Strateji türü dışında Dying Light 2, Mafia Remake, High on Life ve zor oyunlardan hoşlanıyorsanız Sekiro'ya bakabilirsiniz.

Modlar için de Nexusmods'a bakabilirsiniz.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya

nexusmods da var

nexusmods da var

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Aoe game pass den oynamak daha mantıklı
Civ 6 olabilir

Top Bottom