🔥İndirim İndirimli Ülker Probis 75 Gr.

5 ile 5.5 arasında değişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olsun 50 kuruşçuk indirim var. Hemen konusu açılmalı.
konuyu açtığımda migros ta 6.75 tl idi. bugun gelirkende carreforusa da da aynı fiyattan gördüm. Değil ama senin dediğin gibi 5 TL den 4 tl ye düşmesi 1 lira demek. buda %20 oranında bir indirim yapıyor. Faydalanmak istersen alabilirsin. İstemez isen boş konuşmana gerek yok.

konuyu açtığımda migros ta 6.75 TL idi. bugun gelirkende carreforusa da da aynı fiyattan gördüm. Değil ama senin dediğin gibi 5 TL den 4 TL ye düşmesi 1 lira demek. buda %20 oranında bir indirim yapıyor. Faydalanmak istersen alabilirsin. İstemez isen boş konuşmana gerek yok.
46 kuruş bedavadan veriliyor galiba. 4.46 olan ürünü 4 yaptın. Migrosta, carrefoursada 6.75 olmasından banane. Her şeyi pahalı olan firmalardan neyin yakın fiyatlandırmasını alacağım. 🙂

50 kuruşluk gereksiz indirimli konunu beğenmeyince de boş konuşma diyebilirsin zaten.
5 TL iken alamayıp 4.46 iken alabiliyorsan vah ki sendeki 54 kuruşluk ihtiyaca.

46 kuruş bedavadan veriliyor galiba. 4.46 olan ürünü 4 yaptın. Migrosta, carrefoursada 6.75 olmasından banane. Her şeyi pahalı olan firmalardan neyin yakın fiyatlandırmasını alacağım. 🙂

50 kuruşluk gereksiz indirimli konunu beğenmeyince de boş konuşma diyebilirsin zaten.
10 tane alacak kadar (40 TL) paran var ise 4 tl oluyor. 46 kuruş evet bedavadan veriliyor.

Ayrıca 5 TL iken alınamadığını nereden çıkardın ki? Bu ürünü devamlı tüketen insanlar var. 5 TL iken alabiliyorum(yok) ama 4 Tl ye var ise gider oradan alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 tane ekstra alımı bahane ediyorsun. Normal fiyat hakkında bir şey diyemiyorsun. Kısaca haksızsın. 👍
Haklı olma gibi bir çabam yok. ortada %20 oranında(en az) indirim var. Neye muhalefet olduğunu anlayamıyorum.

Haklı olma gibi bir çabam yok. ortada %20 oranında(en az) indirim var. Neye muhalefet olduğunu anlayamıyorum.
Arkadaşım anlamak mı istemiyorsun?
Ürün 5 TL ve 4.46'ya düşmüş %10 indirim varken firma sana 10 tane almanda ekstradan indirim veriyor. Bana 1 tanesi 4 tl imiş gibi konuşmayı bırakır mısın?

Türkçe zor iş.

10 tane aldım 4 TL ye düştü. Arada canım çekince yerim dursun.

Arkadaşım anlamak mı istemiyorsun?
Ürün 5 TL ve 4.46'ya düşmüş %10 indirim varken firma sana 10 tane almanda ekstradan indirim veriyor. Bana 1 tanesi 4 TL imiş gibi konuşmayı bırakır mısın?

Türkçe zor iş.
İndirimin varlığını ve alınabilirliğini kanıtlamak için zahmete girmeyi aslında istiyorum ama senin algın bi tık kapalı olduğu için sana yardımcı olamıyorum kusura bakma. İyi akşamlar sana.

İndirimin varlığını ve alınabilirliğini kanıtlamak için zahmete girmeyi aslında istiyorum ama senin algın bi tık kapalı olduğu için sana yardımcı olamıyorum kusura bakma. İyi akşamlar sana.
Yazık sana. Tek indirim diyebildiğin şey 10 tane alımda 4 tl olması onun dışında 50 kuruşluk insirimi paylaşıyon boş deyince de 10 tane ürün alımında 4 TL'ye düşmesini bahane edebiliyon. Bu kadar ki haksızsın.

Artık amazonda 50 kuruşluk indirim olunca 10 tane al ki %20 indirimciğinden yararlan.

🗑️💩

Geri