Disk kullanımı ne kadar oluyor indirme sırasında? Speedtest sonucunu atar mısın?
sınırlandırma olayı nasıl kalkarNormal değil.
Saniyede 15mb falan indirmesi gerekiyordu.
İndirme hızı sınırlandırılmış ya da internet paketiniz vadettiği hızı veremiyor
Steamlı olan ss steam halini komple atar mısın ?Mesaj otomatik birleştirildi:
sınırlandırma olayı nasıl kalkar
Bro 0.8 mb indiriyor saniyedetam ss aldıktan sonra indirme hızı 1.8'e çıktı sonuç bu
2 3 gblık bir şey indirmeye çalış 5dk sonra ss attam ss aldıktan sonra indirme hızı 1.8'e çıktı sonuç bu
Dediğiniz şey tam olarak öyle değilde şöyle işliyor olabilir mi ? İndirme başlıyor yetişemiyorsa örnek olarak 1gb geride kaldı indirme bitince 1gbı beklemiyor mu ?Herhangi bir kısıtlama yok. Dediğim gibi yüksek ihtimal disk sebebiyle indirme hızın tavan yapmıyordur. O indirilenleri yazan, gerekirse dosya açan bir disk var ve SSD değil anladığım kadarıyla. Bazen 1 indirdiğin şey 4 olarak çıkabiliyor, ciddi sıkıştırma yapılan oyunlarda da benzerini yaşarsın. (100/8)MB/s kadar maksimum indirmeye ulaşabilmen gerekiyor ve hız testine göre ulaşabilirsin ancak disk bir nevi darboğaz yapıyor.
Değil bende 100mbps kullaniyorum saniyede 13 14mb indirme aliyorumTürknet 100mbs paketini kullanıyorum(3 gündür) bugün bir şey indirip denemek istedim ama saniyede 1.5mb/s iniyor normal mi ?
Opera'yı kapattığım zaman böyle oldu2 3 gblık bir şey indirmeye çalış 5dk sonra ss at
yani sorun harddisktemiHerhangi bir kısıtlama yok. Dediğim gibi yüksek ihtimal disk sebebiyle indirme hızın tavan yapmıyordur. O indirilenleri yazan, gerekirse dosya açan bir disk var ve SSD değil anladığım kadarıyla. Bazen 1 indirdiğin şey 4 olarak çıkabiliyor, ciddi sıkıştırma yapılan oyunlarda da benzerini yaşarsın. (100/8)MB/s kadar maksimum indirmeye ulaşabilmen gerekiyor ve hız testine göre ulaşabilirsin ancak disk bir nevi darboğaz yapıyor.