Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Allah başka dert vermesin hocam, 8 mbps kullananlar kızar bak.
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
ÜzdüSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Evet telefon üzerinde bir sıkıntı yaşamıyorumMüşteri hizmetlerini arayın. Sadece bilgisayarda mi oluyor bu sorun?
Biliyorum hocam bunu ben de 6 yıl Max 940kb yüklemiştim :/Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Amin hocam da elimde böyle bir şey varken %10 kullanmak kötü oluyorAllah başka dert vermesin hocam, 8 mbps kullananlar kızar bak.
Hocam benim eski evimde max 790kb yükleyebiliyordum max 1,5mb indirmeBiliyorum hocam bunu ben de 6 yıl Max 940kb yüklemiştim :/
Max kaç görüyorsun? Ben 80 üstü göremedimSorunu çözdüm arkadaşlar Steam indirme önbelleğini temizledim
Hocam Steam üzerinde 92-98 arası görüyorumMax kaç görüyorsun? Ben 80 üstü göremedim
Nasıl ya. 85 üstü göremedimHocam Steam üzerinde 92-98 arası görüyorum
Hocam komuyla alakasiz ist neresi o hiz gorunce merak etttimdeİyi günler yaklaşık 2 yıldır TürkNet gigafiber kullanıcısıyım. Son 2 aydır çoğu platformda indirme sorunu yaşıyorum.Speedtest ve steam indirme hızımı bıraktım,teşekkürler