cidden soruyonmu yoksa mesajmı kasmaya çalışıyonNasıl en lezzetli şekilde yapılır?
Nasıl En Lezzetli şekilde yapılır demiş.cidden soruyonmu yoksa mesajmı kasmaya çalışıyon
iyide pakette verilen tarifi yaparsan zaten olur, lezzet katmak için yapcağı ne var ki aşk mı katçak dahaNasıl En Lezzetli şekilde yapılır demiş.
ufak tencerenin içine kettleda kaynattığım sudan 0.3-.0.5 lite kadar tam ölçü bilmiyorum ama ufak tencerenin içinde noddle sudan dolayı havaya kalkana kadar ve biraz daha su koyuyuyorum orta büyüklükteki ocağı sonuna kadar açıyorum ve sosları döküyorum 8dk civarı içinde ki su azalıp neredeyse tencereye yapışacak ve yumuşak kıvama kadar pişiriyorum sonra afied olsunNasıl en lezzetli şekilde yapılır?
Körili noodle yerim sürekli, yapış şeklim şu şekilde:Nasıl en lezzetli şekilde yapılır?
hocam bazıları baharatı önce döküyor bazıları sonra döküyor bazıları az pişiriyor bazıları çok pişiriyor tat değişiyoriyide pakette verilen tarifi yaparsan zaten olur, lezzet katmak için yapcağı ne var ki aşk mı katçak daha
8 dk pişirmem hamur gibi olur midem bulanır.ufak tencerenin içine kettleda kaynattığım sudan 0.3-.0.5 lite kadar tam ölçü bilmiyorum ama ufak tencerenin içinde noddle sudan dolayı havaya kalkana kadar ve biraz daha su koyuyuyorum orta büyüklükteki ocağı sonuna kadar açıyorum ve sosları döküyorum 8dk civarı içinde ki su azalıp neredeyse tencereye yapışacak ve yumuşak kıvama kadar pişiriyorum sonra afied olsun
Sosu tenceredeyken mi atıyorsun?Kaç tane yapacağına bağlı. 1 tane yapacaksan küçük bir TENCERE kullan. 1 noodle tam sığsın mümkünse. 1.5 su bardağı su koy ve kaynamasını bekle. Tercihen 3-4 dakika kaynamış suda beklet tabii ateş açık. Ardından sosu ve varsa yağı ekle ve karıştır. Ben böyle keskin bir tat alıyorum ve aroma harbi aroma diyorum yerken. Pişince su kalmıyor genelde ama bazen biraz kalıyor onları süzüyorum.
Kase veya tabağa koyduktan sonra atıyorum.8 dk pişirmem hamur gibi olur midem bulanır.
Sosu tenceredeyken mi atıyorsun?
Bi de ben suyla seviyorum.