Neler Yeni

İndomie noodle nasıl yapılır?

Indomie Hazır Noodle'ı kaynamakta olan 2 su bardağı (300-400 ml) suya ilave ederek 3 dakika haşlayınız. 2. Ambalaj içerisinde sunduğumuz çeşni verici karışım ve kırmızı biber tozunu (tercihe göre) ilave edip iyice karıştırınız. 3. Indomie Noodle servise hazır, afiyet olsun
Kaynak : https://adkoturk.com.tr/tr/indomie-kori-cesnili-hazir-noodle
Burada yazıyor keşke konu açmak yerine googledan baksaydınız

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gennellikle soslarını tabağa alınca atıyorlar ama ben direkt tavadayken atıyorum. Öyle daha lezzetli buluyorum. İstersen bir dene.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,845
İsim
Mert Metshi
Kendi yaptığım gibi yazıcam.

tencereyi ocağa ekliyrum
1.5 su bardağı su ekliyrum
kaynayınca noodle'ı atıyorum
pişmesine yakın tüm baharatları sosları döküyorum
orta pişmiş şekilde alıyorum

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Nasıl en lezzetli şekilde yapılır?
ufak tencerenin içine kettleda kaynattığım sudan 0.3-.0.5 lite kadar tam ölçü bilmiyorum ama ufak tencerenin içinde noddle sudan dolayı havaya kalkana kadar ve biraz daha su koyuyuyorum orta büyüklükteki ocağı sonuna kadar açıyorum ve sosları döküyorum 8dk civarı içinde ki su azalıp neredeyse tencereye yapışacak ve yumuşak kıvama kadar pişiriyorum sonra afied olsun

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Nasıl en lezzetli şekilde yapılır?
Körili noodle yerim sürekli, yapış şeklim şu şekilde:

Noodle'ın sığabileceği kadar küçük bir tencerenin yarısına kadar su koyup kaynatıyorum, sonra içine noodle'u atıp yumuşayana kadar haşlıyorum, sonra biraz suyundanda koyup tabağa koyuyorum ve soslarını atıyorum. Gayet lezzetli oluyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kaç tane yapacağına bağlı. 1 tane yapacaksan küçük bir TENCERE kullan. 1 noodle tam sığsın mümkünse. 1.5 su bardağı su koy ve kaynamasını bekle. Tercihen 3-4 dakika kaynamış suda beklet tabii ateş açık. Ardından sosu ve varsa yağı ekle ve karıştır. Ben böyle keskin bir tat alıyorum ve aroma harbi aroma diyorum yerken. Pişince su kalmıyor genelde ama bazen biraz kalıyor onları süzüyorum.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,845
İsim
Mert Metshi
iyide pakette verilen tarifi yaparsan zaten olur, lezzet katmak için yapcağı ne var ki aşk mı katçak daha
hocam bazıları baharatı önce döküyor bazıları sonra döküyor bazıları az pişiriyor bazıları çok pişiriyor tat değişiyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ufak tencerenin içine kettleda kaynattığım sudan 0.3-.0.5 lite kadar tam ölçü bilmiyorum ama ufak tencerenin içinde noddle sudan dolayı havaya kalkana kadar ve biraz daha su koyuyuyorum orta büyüklükteki ocağı sonuna kadar açıyorum ve sosları döküyorum 8dk civarı içinde ki su azalıp neredeyse tencereye yapışacak ve yumuşak kıvama kadar pişiriyorum sonra afied olsun
8 dk pişirmem hamur gibi olur midem bulanır.

Kaç tane yapacağına bağlı. 1 tane yapacaksan küçük bir TENCERE kullan. 1 noodle tam sığsın mümkünse. 1.5 su bardağı su koy ve kaynamasını bekle. Tercihen 3-4 dakika kaynamış suda beklet tabii ateş açık. Ardından sosu ve varsa yağı ekle ve karıştır. Ben böyle keskin bir tat alıyorum ve aroma harbi aroma diyorum yerken. Pişince su kalmıyor genelde ama bazen biraz kalıyor onları süzüyorum.
Sosu tenceredeyken mi atıyorsun?
Bi de ben suyla seviyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,306
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler