Neler Yeni

Indomie Paket Körili Noodle Koli 40'lı 208 TL

FurkanIIy

80+ Bronze
Ürün içeriklerinde en çok ne varsa ilk sıraya o yazılır. Noodle'ın ürün içeriğinde ilk 3 sırada olan şeyler: Buğday Unu, Palm Yağı ve Tuz. Üçü de diyabet sebebi.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
eskiden yerdimde şimdi iğreniyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Hüseyin
Yediği her yemeğin içinde katkı maddesi bulunup noodle'a zararlı abi yemeyin diyenler çok komik cidden. Ben şahsen pek sevmiyorum ayda anca bir tane falan film izlerken gömerim onun dışında kendim körili makarna yapıyorum zaten.

Knispel

80+ Bronze
Yediği her yemeğin içinde katkı maddesi bulunup noodle'a zararlı abi yemeyin diyenler çok komik cidden. Ben şahsen pek sevmiyorum ayda anca bir tane falan film izlerken gömerim onun dışında kendim körili makarna yapıyorum zaten.
Katkı maddelerinin hepsi zararlı değildir çoğu FAO tarafından sağlığa uygun maddelerdir (Kıvam arttırıcılar, Renklendiriciler, Aroma vericiler vs). Noodle'da ise Monosodyum Glutamat var bu onaylı bir katkı maddesi değil ve çoğu Avrupa ülkesinde yasaklandı Türkiye'de hala satışı devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Hüseyin
Katkı maddelerinin hepsi zararlı değildir çoğu FAO tarafından sağlıya uygun maddelerdir. Noodle'da ise Monosodyum Glutamat var bu onaylı bir katkı maddesi değil ve çoğu Avrupa ülkesinde yasaklandı Türkiye'de hala satışı devam ediyor.
Diğer adı çin tuzu biliyorum ve içinde daha da katkı maddeleri bulunuyor. Katkı maddelerinin hepsi uzun vadede zararlı.

Top Bottom