Neler Yeni

İngilizce hazırlık okumalı mıyım? Makine mühendisliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
Ben 2 defa mezuna kaldım ve bu yıl üniversiteye yerleştim üniversitem makine mühendisliği için derslerde en az %30 ingilizce hazırlık sunuyor.
Seçersem 25 yaşında mezun olurum. Ve dersleri konusunda zor yerleridemi ingilizce anlatıyorlar sınav durumunda hangi dille yapıyorlar? Lütfen yardımcı olmanızı istiyorum teşekkür ederim. )

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Yıldırım
Sorunuzu anlamadım. İngilizce bölüm mü kazandınız? Kazandıysanız nasıl %30 ingilizce oluyor?

donanimci98

80+ Bronze
Sorunuzu anlamadım. İngilizce bölüm mü kazandınız? Kazandıysanız nasıl %30 ingilizce oluyor?
%30 bölümler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçebiliyorsan geç. Sakın okuma. Benim İngilizcem iyiydi boşuna okudum. Yazın 1 ay falan çalışmayla atlanır çok rahat.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Yıldırım
İngilizce bölüm kazanırsanız %100 ingilizce oluyor. Diğer bölümlerde he türlü %30 var ama hazırlık yok diye biliyorum.

%30 bölümler var

Geçebiliyorsan geç. Sakın okuma. Benim İngilizcem iyiydi boşuna okudum. Yazın 1 ay falan çalışmayla atlanır çok rahat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır normal makine mühendisliği kazandım ama Üniversite isteyenlere seçenek olarak sunuyor ve tercih dönemindeyim hangisini seçmem gerektiğinden emin değilim ve yurt dışınada açılmak istiyorum türkiyede gerçekten yapamıyorum ama fazla zaman kaybetmekte istemiyorum şuan kararsızım baya

donanimci98

80+ Bronze
Üniversite başlarken isteyenlere seçenek olarak sunuyor ve tercih dönemindeyim hangisini seçmem gerektiğinden emin değilim ve yurt dışınada açılmak istiyorum türkiyede gerçekten yapamıyorum ama fazla zaman kaybetmekte istemiyorum şuan kararsızım baya
Hazırlık okuman seni zaten IELTS den falan geçirmez. Onlara zaten ayrı hazırlanman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazırlık okuman seni zaten IELTS den falan geçirmez. Onlara zaten ayrı hazırlanman lazım.
O zaman hazırlık sadece bölüm içinde özel alana yönelik terimler konusunda mı yardımcı oluyor faydası olmaz mı diyorsunuz

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Yıldırım
Yoo onda da yardımdı olmuyor. İnce İngilizce kitaplarından aldırıp onları çözerek geçiyor.
Ben hazırlık okudum hiç öyle geçmiyor. Okuldan okula değişir ama bayağı kaliteliydi. Yarım dönem online olmasına rağmen pek çok şey oğrendim. İnce ingilizce kitabı falan da değil. 3 Grammar kitabımız 600-700 sayfaydı toplam. Reading de aynı. Hazırlık okumak güzeldir ama bir yere kadar geliştirir. Gerisini senin halletmen gerekir.

donanimci98

80+ Bronze
Ben hazırlık okudum hiç öyle geçmiyor. Okuldan okula değişir ama bayağı kaliteliydi. Yarım dönem online olmasına rağmen pek çok şey oğrendim. İnce ingilizce kitabı falan da değil. 3 Grammar kitabımız 600-700 sayfaydı toplam. Reading de aynı. Hazırlık okumak güzeldir ama bir yere kadar geliştirir. Gerisini senin halletmen gerekir.
Kalitesiz demedim, seviyen iyiyse bir şeye yaramıyor. Benim seviyem iyiydi zaten okumak için okudum. İnce dediğim kitaplardan 4 set workbooklarla beraber bitirildi + grammer için özel çıktı da geliyordu.Hiç bilmeyen için iyi de benim için gereksizdi.Sıfır ingilizceyse okunur yoksa boş.

Top Bottom