İngilizce Kursdaki kızla tanışma kötü bitti

kız bana bakıyorsun falan demiş millete gidip anlatsa kursta kimse çocukla konuşmaz attıradabilir ille fiziksel bir şey beklemiyor bu kurs yönetimleri
Valla en yakın 2 arkadaşın 2 siyle konuştuğum da oldu üniversite de adım çıktı . Halen bir sürü arkadaşım var kızlarla da tekrar muhabbete girsem geri gelecekler çok takmamak lazım böyle şeyleri. En fazla kızın çevresindekiler tavır yapabilir de 1 ay sonra hiç biri umursamaz. Bu olaylar ne kadar dikkate aldığınla da alakalı bence bu arkadaş umursamazsa problem olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emin ol o kurslar da neler neler oluyor yönetim umursamaz bile . Ayrıca bir kızın bunun gidip yönetime anlatması utanç verici. Türkiye de bir kıza güzel çirkin ayırt etmeden yüzlerce erkek yazıyor . Yani ilk reddettiği erkek bu arkadaş değildir

Gittim yanına tanışmak için, işte böyle böyle senle uzun zamandır tanışmak istiyodum falan dedim tersledi beni ben de neden bana bakıp duruyorsun dedi sus saçma sapan konuşma insanın sinirinin bozma dedi.

Şimdi ne yapmam lazım yerine dibine girdim
Bir şey yok ki hocam kız kendini bir şey sanıyor belli ki. Kızı birazcık şımartmışlar gibi kendini çok iyilere layık görüyor. Size tavsiyem olduğu gibi bırakmak, içiniz rahatladı bitti 2 haftaya kendinize gelirsiniz hiç bir sorun yok ortada. Gelecekte de bu durum yüzünden bir kaygı yaşarsanız da yaşamayın emin olun düzgün kızlar da var, kendini bir şey sanmayan.

Lole başla. 1 haftada unutmazsan adam değilim. Ayrıca kızı takmıyormuş gibi davran gözüne bakmamaya çalışma. Normal arkadaşınmış gibi davran terslersede takılma.

Bir şey yok ki hocam kız kendini bir şey sanıyor belli ki. Kızı birazcık şımartmışlar gibi kendini çok iyilere layık görüyor. Size tavsiyem olduğu gibi bırakmak, içiniz rahatladı bitti 2 haftaya kendinize gelirsiniz hiç bir sorun yok ortada. Gelecekte de bu durum yüzünden bir kaygı yaşarsanız da yaşamayın emin olun düzgün kızlar da var, kendini bir şey sanmayan.
İçimde oturdu gerçekten herkes bana baktı nefes alamadım kızardım sinirden

İçimde oturdu gerçekten herkes bana baktı nefes alamadım kızardım sinirden
Dediğim gibi 2 haftaya normal hissedersiniz. Düzgün konuşmayı bilmeyen biri için kendinizi kötü hissetmeyin. Herkes baksada başkasına anlatmak için bakmıştır yani kimse sizin rezil olduğunuzu falan da düşünmeyecek.

Dediğim gibi 2 haftaya normal hissedersiniz. Düzgün konuşmayı bilmeyen biri için kendinizi kötü hissetmeyin. Herkes baksada başkasına anlatmak için bakmıştır yani kimse sizin rezil olduğunuzu falan da düşünmeyecek.
Ters ters baktı bana kursta zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,236
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri