Neler Yeni

İngilizce öğrenilebilecek platform önerileri alabilir miyim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İngilizce öğrenilebilecek platform önerileri alabilir miyim? Mobil uygulama, web sitesi vs.

kırmızışarapp

80+ Silver

milenix

80+ Gold
Ne bilim bugün konu açtım Duolingo ile dil öğrenilir mi diye hayır dedi 1 kişi. Duolingo ile sıfırdan dil öğrenilebilir mi?
belli bir seviyeye kadar evet sonrasını hiç bir programla öğrenemezsin

kırmızışarapp

80+ Silver
Ne bilim bugün konu açtım Duolingo ile dil öğrenilir mi diye hayır dedi 1 kişi. Duolingo ile sıfırdan dil öğrenilebilir mi?
Sıfırdan zor olabilir ama genel şeyleri biliyorsanız bence kendinizi geliştirebilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırdan zor olabilir ama genel şeyleri biliyorsanız bence kendinizi geliştirebilirsiniz.
Ya şöyle İngilizcem az buçuk var. Yani gidip İngiltere de yaşamımı sürdürebilecek kadar bir seviyeye sahibim. Ama kendimi daha da ileriye atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

kırmızışarapp

80+ Silver
Ya şöyle İngilizcem az buçuk var. Yani gidip İngiltere de yaşamımı sürdürebilecek kadar bir seviyeye sahibim. Ama kendimi daha da ileriye atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Konuşmak gerçekten işe yarıyor. Bu yüzden insanlar cambly'e o kadar para veriyor genelde ama sen bunu ücretsiz de yapabilirsin. İnternette bu tür gruplar var. Hatta oyundan arkadaş bile bulabilirsin.

kırmızışarapp

80+ Silver

TahinPekmez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
İngilizce öğrenilebilecek platform önerileri alabilir miyim? Mobil uygulama, web sitesi vs.
İngilterede kendi kendime yaşayabilecek kadar İngilizcem var demişsin eğer cidden az buçuk bu seviyede zaten varsa İnternetten çok güzel ilerletebilirsin Reddit kullanıyorsan İngilizce Subredditlerde takıl ilgi alanlarını da dikkate alarak.Hikayeli oyunlar direkt olarak hiçbir şey öğretmese bile 1-2 kalıplaşmış söz grubu öğrenebilirsin

Top Bottom