O çok basit kaçıyor.Dua lingo var çok bilinen başka bilmiyorum
Daha ileri seviyeleri var.O çok basit kaçıyor.
Ne bilim bugün konu açtım Duolingo ile dil öğrenilir mi diye hayır dedi 1 kişi. Duolingo ile sıfırdan dil öğrenilebilir mi?Daha ileri seviyeleri var.
belli bir seviyeye kadar evet sonrasını hiç bir programla öğrenemezsinNe bilim bugün konu açtım Duolingo ile dil öğrenilir mi diye hayır dedi 1 kişi. Duolingo ile sıfırdan dil öğrenilebilir mi?
Sıfırdan zor olabilir ama genel şeyleri biliyorsanız bence kendinizi geliştirebilirsiniz.Ne bilim bugün konu açtım Duolingo ile dil öğrenilir mi diye hayır dedi 1 kişi. Duolingo ile sıfırdan dil öğrenilebilir mi?
Ya şöyle İngilizcem az buçuk var. Yani gidip İngiltere de yaşamımı sürdürebilecek kadar bir seviyeye sahibim. Ama kendimi daha da ileriye atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?Sıfırdan zor olabilir ama genel şeyleri biliyorsanız bence kendinizi geliştirebilirsiniz.
Konuşmak gerçekten işe yarıyor. Bu yüzden insanlar cambly'e o kadar para veriyor genelde ama sen bunu ücretsiz de yapabilirsin. İnternette bu tür gruplar var. Hatta oyundan arkadaş bile bulabilirsin.Ya şöyle İngilizcem az buçuk var. Yani gidip İngiltere de yaşamımı sürdürebilecek kadar bir seviyeye sahibim. Ama kendimi daha da ileriye atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Öneri gruplar/uygulama var mı?Konuşmak gerçekten işe yarıyor. Bu yüzden insanlar cambly'e o kadar para veriyor genelde ama sen bunu ücretsiz de yapabilirsin. İnternette bu tür gruplar var. Hatta oyundan arkadaş bile bulabilirsin.
Birkaç tane duyduğum vardı ama hatırlamıyorum. Fakat ararsanız kesin bulursunuz.Öneri gruplar/uygulama var mı?
lingusta duydun mu bende varİngilizce öğrenilebilecek platform önerileri alabilir miyim? Mobil uygulama, web sitesi vs.
İngilterede kendi kendime yaşayabilecek kadar İngilizcem var demişsin eğer cidden az buçuk bu seviyede zaten varsa İnternetten çok güzel ilerletebilirsin Reddit kullanıyorsan İngilizce Subredditlerde takıl ilgi alanlarını da dikkate alarak.Hikayeli oyunlar direkt olarak hiçbir şey öğretmese bile 1-2 kalıplaşmış söz grubu öğrenebilirsinİngilizce öğrenilebilecek platform önerileri alabilir miyim? Mobil uygulama, web sitesi vs.