Neler Yeni

İngilizce ögrenmek icin dizi onerisi ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Konusu fark etmez sıkmasın yeter. Tek istedigim ingilizcenin anlasilabilir olmasi. Bazilari cok hizli konusuyor bazilari cok harf veya kelime yutuyor. Bide aksan varsa hic anlasilmiyor. Temiz bi ingilizcesi olan dizi onerisi bekliyorum.

MarazAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ayberk Uğureli
Konusu fark etmez sıkmasın yeter. Tek istedigim ingilizcenin anlasilabilir olmasi. Bazilari cok hizli konusuyor bazilari cok harf veya kelime yutuyor. Bide aksan varsa hic anlasilmiyor. Temiz bi ingilizcesi olan dizi onerisi bekliyorum.
Komedi dizileri genelde çok gönderme içeriyor altyazıyla bile bazen anlamak çok zor. Vallahi temiz ingilizce diyince aklıma pek bir şey gelmedi ama piyasadaki popüler dizileri izleyebilirsin; breaking bad, prison break gibi. Film de istersen eğer The Prestige muazzam bir filmdir kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Komedi dizileri genelde çok gönderme içeriyor altyazıyla bile bazen anlamak çok zor. Vallahi temiz ingilizce diyince aklıma pek bir şey gelmedi ama piyasadaki popüler dizileri izleyebilirsin; breaking bad, prison break gibi. Film de istersen eğer The Prestige muazzam bir filmdir kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.
Eyw kral oneriler icin

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Rick and morty neredeyse her cümleyi anlayabiliyorum.Zor değildi konuşmalar

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
sherlock. ingiliz aksanı çok anlaşılır bir aksan

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Altyazılı dizileri izleyerek başlayabilirsin. Öğrendiğin kelimeler ve cümleleri anlamaya başlayınca altyazısız ingilizce dizilere geçiş yaparsın. Büyük fayda sağlar sana.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Rick and morty izle.

Top Bottom