Ingilizce öğrenmek istiyorum

Reaksiyon skoru
78
Küçük bir şehirde yaşıyorum ingilizce kursuna gitmek icin 40 dk yol gitmem lazım
Internette bilgjsayarda uzaktan öğrenebilicegim site vb öneri verebileceginiz bir şey varmı sıfırdan

duolingo bakabilirsin ücretsiz

Yabancılarla oyun oyna, klasik olacak ama İngilizce dublaj+altyazılı film/dizi izle (Nerdeyse bütün film/dizilerin altyazılı olduğu bir site var), kısacası günlük yaşamını İngilizce'ye dönüştür. Bu benim tavsiyem.

Yabancılarla oyun oyna, klasik olacak ama İngilizce dublaj+altyazılı film/dizi izle (Nerdeyse bütün film/dizilerin altyazılı olduğu bir site var), kısacası günlük yaşamını İngilizce'ye dönüştür. Bu benim tavsiyem.
Hangi site

Cambly'den de öğrenebilirsin.
En tuzlusu olabilir Cambly. Etkili Pratik İngilizce, FK Language, Çilem Akar Youtube kanallarını takip et. Duolingo indir. Her gün tekrar et. Günde 5 kelime ezberle...

Ve en önemlisi yabancı arkadaş edin.

En tuzlusu olabilir Cambly. Etkili Pratik İngilizce, FK Language, Çilem Akar Youtube kanallarını takip et. Duolingo indir. Her gün tekrar et. Günde 5 kelime ezberle...

Ve en önemlisi yabancı arkadaş edin.
En tuzlusu derken?

Ama gelişime cidden katkısı var. Onun dışında dc'den arkadaşlar bulabilir. Benim bir sürü yabancı arkadaşım var.
O tartışılmaz. Kaliteli bir platform ama işte durumları biliyorsun. Binlerce lirayı milyonlarca genç veremez..

O tartışılmaz. Kaliteli bir platform ama işte durumları biliyorsun. Binlerce lirayı milyonlarca genç veremez..
İnternetten ingiliz arkadaş değilde anadili ingilizce olmayan insanlarla konuşmak daha iyi. Birbirine hatalarını söylüyorsun o zmaan daha öğretici oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,923
Üyeler
187,749
Son üye
Doblosolfar
Geri