Yiğit Demirci
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
Merhabalar ben ingilizceyi kökünden çözmek istiyorum. Nasıl çalışmam lazım nereden çalışmam lazım öncelikli olarak nereye çalışmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence grammar başlangıç için iyi değil.Güzelce grammari yalayıp yut, hergün çalışmak çok önemli. seviyene uygun kitaplar oku. https://www.cambridgeenglish.org/images/149681-yle-flyers-word-list.pdf şuradaki kelimelerin tamamını öğrenene kadar çalış.
Kesinlikle katılmıyorum. Grammar bilmek insana özgüven katar. Cümleni estetik yapar.Bence grammar başlangıç için iyi değil.
Çünkü o zaman dil daha karmaşık olur ve kişi soğur dilden.
Bence grammar başlangıç için iyi değil.
Çünkü o zaman dil daha karmaşık olur ve kişi soğur dilden.
Nasıl başlamalıyım sizce? Bana bir yol haritası çizer misiniz?Kesinlikle katılmıyorum. Grammar bilmek insana özgüven katar. Cümleni estetik yapar.
Bence başlangıçta kelime öğrenmeli örnek vereyim:Kesinlikle katılmıyorum. Grammar bilmek insana özgüven katar. Cümleni estetik yapar.
İnternette çok fazla kaynak var onlardan yararlan aynı zamanda youtube dan kanallara da bakmanı tavsiye ederim.Nasıl başlamalıyım sizce? Bana bir yol haritası çizer misiniz?
Çok yanlış bir düşünce. O turistlerin Türkçede ileri seviyeye ulaşma gibi bir hedefleri yok o yüzden öyle öğreniyorlar.Bence başlangıçta kelime öğrenmeli örnek vereyim:
Bir turist: ''Ben istemek gitmek Ayasofya.'' dediğinde anlıyoruz değil mi?
Ve one garip bir şekilde bakmıyoruz çünkü türk olmadığını biliyoruz.
Buda aynı mantıkta öncelikle kelime öğrenilmeli.
Evet ancak kendilerini ifade edebiliyorlar buda başlangıç için yeterli biz bir insana kelime öğretmek yerine ona zor olan kısmı öğretirsek o kişi dilden soğur.Çok yanlış bir düşünce. O turistlerin Türkçede ileri seviyeye ulaşma gibi bir hedefleri yok o yüzden öyle öğreniyorlar.
TR eğitim sisteminde grammar öğretilmiyor ki? 8 sene aynı şeyi tekrar ediyorlar. Grammar görmemişsin senEvet ancak kendilerini ifade edebiliyorlar buda başlangıç için yeterli biz bir insana kelime öğretmek yerine ona zor olan kısmı öğretirsek o kişi dilden soğur.
Türk eğitim sisteminde yabancı dil öğretiminin de en büyük sıkıntısı bu.
E bize grammar diye ne öğrettilerTR eğitim sisteminde grammar öğretilmiyor ki? 8 sene aynı şeyi tekrar ediyorlar. Grammar görmemişsin sen![]()
ilk başta Grammar takma youtube nerde eğitici video görsem Grammar veriyorlar ilk önce buda beni bayıyor kendi kednime öğreniyorum bende (okulu saymıyorum orda hiçbirşey öğrenmedim çünkü ne öğrendiysem oyunlar filimler ve diziler ile girdi kafama)Merhabalar ben ingilizceyi kökünden çözmek istiyorum. Nasıl çalışmam lazım nereden çalışmam lazım öncelikli olarak nereye çalışmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Cidden geçmiş zaman, gelecek zaman bunlar gerçekten grammar mi? Bunlar zaten dilin kendisi.E bize grammar diye ne öğrettiler?