İngilizce öğrenmek..

Reaksiyon skoru
125
Merhabalar ben ingilizceyi kökünden çözmek istiyorum. Nasıl çalışmam lazım nereden çalışmam lazım öncelikli olarak nereye çalışmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle başlangıç yapıcaksanız ders alın videolar izleyin biraz ilerledikten sonra Cambly ile devam edin.

Kesinlikle katılmıyorum. Grammar bilmek insana özgüven katar. Cümleni estetik yapar.
Bence başlangıçta kelime öğrenmeli örnek vereyim:
Bir turist: ''Ben istemek gitmek Ayasofya.'' dediğinde anlıyoruz değil mi?
Ve one garip bir şekilde bakmıyoruz çünkü türk olmadığını biliyoruz.
Buda aynı mantıkta öncelikle kelime öğrenilmeli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl başlamalıyım sizce? Bana bir yol haritası çizer misiniz?
İnternette çok fazla kaynak var onlardan yararlan aynı zamanda youtube dan kanallara da bakmanı tavsiye ederim.
EDİT: Ha bitde bol bol pratik yap cambly gibi uygulamalardan o zaman daha iyi pekişir sende.

Son düzenleme:
Bence başlangıçta kelime öğrenmeli örnek vereyim:
Bir turist: ''Ben istemek gitmek Ayasofya.'' dediğinde anlıyoruz değil mi?
Ve one garip bir şekilde bakmıyoruz çünkü türk olmadığını biliyoruz.
Buda aynı mantıkta öncelikle kelime öğrenilmeli.
Çok yanlış bir düşünce. O turistlerin Türkçede ileri seviyeye ulaşma gibi bir hedefleri yok o yüzden öyle öğreniyorlar.

Çok yanlış bir düşünce. O turistlerin Türkçede ileri seviyeye ulaşma gibi bir hedefleri yok o yüzden öyle öğreniyorlar.
Evet ancak kendilerini ifade edebiliyorlar buda başlangıç için yeterli biz bir insana kelime öğretmek yerine ona zor olan kısmı öğretirsek o kişi dilden soğur.
Türk eğitim sisteminde yabancı dil öğretiminin de en büyük sıkıntısı bu.

Evet ancak kendilerini ifade edebiliyorlar buda başlangıç için yeterli biz bir insana kelime öğretmek yerine ona zor olan kısmı öğretirsek o kişi dilden soğur.
Türk eğitim sisteminde yabancı dil öğretiminin de en büyük sıkıntısı bu.
TR eğitim sisteminde grammar öğretilmiyor ki? 8 sene aynı şeyi tekrar ediyorlar. Grammar görmemişsin sen :D

Merhabalar ben ingilizceyi kökünden çözmek istiyorum. Nasıl çalışmam lazım nereden çalışmam lazım öncelikli olarak nereye çalışmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
ilk başta Grammar takma youtube nerde eğitici video görsem Grammar veriyorlar ilk önce buda beni bayıyor kendi kednime öğreniyorum bende (okulu saymıyorum orda hiçbirşey öğrenmedim çünkü ne öğrendiysem oyunlar filimler ve diziler ile girdi kafama)

Geri