Neler Yeni

İngilizce Öğrenmenin en pratik yolu nedir ?

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Herkese merhabalar. Ben ingilizce öğrenmek istiyorum şuanda hali hazırda günde 8 saat bir işte çalışıyorum. Dolayısıyla günde en fazla 1 1.5 saat ayırabileceğim bir yöntem arayışı içerisindeyim. Pratik bir şekilde nasıl ingilizce öğrenebilirim ? Cambly gibi kursları kullanıp gerçekten öğrenen arkadaşlar oldu mu. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Suwariba

80+ Silver
Herkese merhabalar. Ben ingilizce öğrenmek istiyorum şuanda hali hazırda günde 8 saat bir işte çalışıyorum. Dolayısıyla günde en fazla 1 1.5 saat ayırabileceğim bir yöntem arayışı içerisindeyim. Pratik bir şekilde nasıl ingilizce öğrenebilirim ? Cambly gibi kursları kullanıp gerçekten öğrenen arkadaşlar oldu mu. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
çok bilgim yok lakin bir tane instagram hesabı önereceğim ingilizce_kutuphanesi diye. ingilizce kalıpların okunuşu, türkçe karşılığı ve filmlerde o kalıbın kullanıldığı kesiti paylaşıyorlar. bence çok faydalı tabi tekrar etmen lazım.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok bilgim yok lakin bir tane instagram hesabı önereceğim ingilizce_kutuphanesi diye. ingilizce kalıpların okunuşu, türkçe karşılığı ve filmlerde o kalıbın kullanıldığı kesiti paylaşıyorlar. bence çok faydalı tabi tekrar etmen lazım.
Çok teşekkür ederim takip edeceğim

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
En etkili yolu yurt dışına çıkmak. bu suriyeliler de aynı şekilde öğrendi işte. 1,2 ay da öğrendiler :/

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Pratik yapmak. Ana dili ingilizce olan biri ile konuşmaya çalış sürekli

Techno08

80+ Gold
Temel şeyleri YouTube'dan öğrenebilirsin mesela grammeri. Grammeri halledince bol bol film izle pratik yap yabancı insanlarla konuş bunlar hem senin için göz ve kulak aşinalığı olacak hem de kelime hazneni geliştirecek. Ama öncelikle grammer kurallarını bilmen gerekiyor.

José Mourinho

80+ Silver
En etkili yolu yurt dışına çıkmak. bu suriyeliler de aynı şekilde öğrendi işte. 1,2 ay da öğrendiler :/
En ucuzu
Screenshot_1.png

İnternette birsürü uygulama filan var onlara bak

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke çıkma imkanım olsa ama maalesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pratik yapmak. Ana dili ingilizce olan biri ile konuşmaya çalış sürekli
bu noktada cambly gibi uygulamalar işe yarar o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temel şeyleri YouTube'dan öğrenebilirsin mesela grammeri. Grammeri halledince bol bol film izle pratik yap yabancı insanlarla konuş bunlar hem senin için göz ve kulak aşinalığı olacak hem de kelime hazneni geliştirecek. Ama öncelikle grammer kurallarını bilmen gerekiyor.
Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,591
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom