mert savage
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 1,216
fiyatı ne kadar dı hangi ilDeğil
Zaten 8. sınıfa kadar ders veriyordu.
fiyatı ne kadar dı hangi ilDeğil
Zaten 8. sınıfa kadar ders veriyordu.
Özel olay derken?istersen özel konuşalım özel olayın varsa dcm Mr.Bird#2274
Ne kadar takarsan o kadar takarsın. Kasma, sorun olmadığına inan toparlarsın. Önce zihinsel sağlığını koruman lazım.Diğer derslerden çok önem vermeye başladım içimi sıkıyor durum.
Bildikleri yetmiyor sürekli.
Sanki bilmiyorum gibi.
Tekirdağ.fiyatı ne kadar dı hangi il
Erasmus falan varmış onlar sadece dil öğrencileri için mi?gitme yolların var herşeyi öğrendim zaten gideceğim bence lisseyi orda oku yada üniyi zar zor trde okumaktansa üni orda rahat
hocam ailevi olayların falan varsa diye yamzmassan o yüzden yoksa devamÖzel olay derken?
Yok hayır babam memur değil demek istemiştimhocam ailevi olayların falan varsa diye yamzmassan o yüzden yoksa devam
erasmus sadece zaman kaybıTekirdağ.
Fİyat hatırlamıyorum ama ilk başta haftada 4 saat (günde 2 saat oluyordu ders ve haftada 2 gün) fiyat aklımda değil maalesef işin o kısmı bende değildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erasmus falan varmış onlar sadece dil öğrencileri için mi?
Peki lise notları falan çok mu yüksek olmalı?erasmus sadece zaman kaybı
2 sene ile sınırlı (azami)
direkt olarak erasmus veyahut başka yollarla değil direkt oraya başvurursan kabul oranın çok yüksek zaten 3 dil kafadan var
Almanca gerçekten zor.Çok istiyorum dil öğrenmek.
Sadece ingilizce değil almanca da öğreniyorum bir yandan ispanyolca temel mi atsam diyorum.
Sabah akşam dil öğenirim bıraksalar.
Üniversitede iyi ve parlak olmak ve puanının yetmesi ayrıca dil için bir yeterlilik vardır kriterlerde ama değişir sen nereyi istiyorun diyeceğim almanya veya iskandinavyadır kesin.Peki lise notları falan çok mu yüksek olmalı?
Şart nedir?
erasmus sadece zaman kaybı
2 sene ile sınırlı (azami)
direkt olarak erasmus veyahut başka yollarla değil direkt oraya başvurursan kabul oranın çok yüksek zaten 3 dil kafadan var
hayır olaylar çok değişiyor orda sınav yok a2 (gitmek istediğin ülkenin dili a2 seviyesinde) birde o bölüm üni falan baya olay lazımPeki lise notları falan çok mu yüksek olmalı?
Şart nedir?
almanya üni için çok politik olduğunu düşünüyorum hollanda veya başka ülkeleri tercih ederimAlmanca gerçekten zor.
Artikelleri zor yapıyor bence ve onlar anadamarı onun dışında ingilizce ile benzerliği var .
İspanyolca öğrenebilirsin bence. Kolay bir dil bildiğim kadarı ile.
Bu arada kanka bende de sorunlar var mesela biri ile konuşmaya başladıysam unutuyorum tüm ingilizcemi .
Umarım başarırsın.
Üniversitede iyi ve parlak olmak ve puanının yetmesi ayrıca dil için bir yeterlilik vardır kriterlerde ama değişir sen nereyi istiyorun diyeceğim almanya veya iskandinavyadır kesin.
Bence tavsiyem gezip görmek istedğiniz veya çok merak ettiğiniz bir yere gidin eerasmusta zaten 2 yıl azami.hayır olaylar çok değişiyor orda sınav yok a2 (gitmek istediğin ülkenin dili a2 seviyesinde) birde o bölüm üni falan baya olay lazım
almanya üni için çok politik olduğunu düşünüyorum hollanda veya başka ülkeleri tercih ederim
Bak bu çok doğru.Önce zihinsel sağlığını koruman lazım.