İngilizce psikolojimi bozdu

gitme yolların var herşeyi öğrendim zaten gideceğim bence lisseyi orda oku yada üniyi zar zor trde okumaktansa üni orda rahat

fiyatı ne kadar dı hangi il
Tekirdağ.
Fİyat hatırlamıyorum ama ilk başta haftada 4 saat (günde 2 saat oluyordu ders ve haftada 2 gün) fiyat aklımda değil maalesef işin o kısmı bende değildi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gitme yolların var herşeyi öğrendim zaten gideceğim bence lisseyi orda oku yada üniyi zar zor trde okumaktansa üni orda rahat
Erasmus falan varmış onlar sadece dil öğrencileri için mi?

Tekirdağ.
Fİyat hatırlamıyorum ama ilk başta haftada 4 saat (günde 2 saat oluyordu ders ve haftada 2 gün) fiyat aklımda değil maalesef işin o kısmı bende değildi :D

Erasmus falan varmış onlar sadece dil öğrencileri için mi?
erasmus sadece zaman kaybı
2 sene ile sınırlı (azami)
direkt olarak erasmus veyahut başka yollarla değil direkt oraya başvurursan kabul oranın çok yüksek zaten 3 dil kafadan var

direkt olarak erasmus veyahut başka yollarla değil direkt oraya başvurursan kabul oranın çok yüksek zaten 3 dil kafadan var
Peki lise notları falan çok mu yüksek olmalı?
Şart nedir?

Çok istiyorum dil öğrenmek.
Sadece ingilizce değil almanca da öğreniyorum bir yandan ispanyolca temel mi atsam diyorum.
Sabah akşam dil öğenirim bıraksalar.
Almanca gerçekten zor.
Artikelleri zor yapıyor bence ve onlar anadamarı onun dışında ingilizce ile benzerliği var .
İspanyolca öğrenebilirsin bence. Kolay bir dil bildiğim kadarı ile.
Bu arada kanka bende de sorunlar var mesela biri ile konuşmaya başladıysam unutuyorum tüm ingilizcemi .
Umarım başarırsın.

Şart nedir?
Üniversitede iyi ve parlak olmak ve puanının yetmesi ayrıca dil için bir yeterlilik vardır kriterlerde ama değişir sen nereyi istiyorun diyeceğim almanya veya iskandinavyadır kesin.

Şart nedir?
hayır olaylar çok değişiyor orda sınav yok a2 (gitmek istediğin ülkenin dili a2 seviyesinde) birde o bölüm üni falan baya olay lazım

Almanca gerçekten zor.
Artikelleri zor yapıyor bence ve onlar anadamarı onun dışında ingilizce ile benzerliği var .
İspanyolca öğrenebilirsin bence. Kolay bir dil bildiğim kadarı ile.
Bu arada kanka bende de sorunlar var mesela biri ile konuşmaya başladıysam unutuyorum tüm ingilizcemi .
Umarım başarırsın.

Üniversitede iyi ve parlak olmak ve puanının yetmesi ayrıca dil için bir yeterlilik vardır kriterlerde ama değişir sen nereyi istiyorun diyeceğim almanya veya iskandinavyadır kesin.
almanya üni için çok politik olduğunu düşünüyorum hollanda veya başka ülkeleri tercih ederim

hayır olaylar çok değişiyor orda sınav yok a2 (gitmek istediğin ülkenin dili a2 seviyesinde) birde o bölüm üni falan baya olay lazım

almanya üni için çok politik olduğunu düşünüyorum hollanda veya başka ülkeleri tercih ederim
Bence tavsiyem gezip görmek istedğiniz veya çok merak ettiğiniz bir yere gidin eerasmusta zaten 2 yıl azami.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,011
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri