Onset sınavı var ama nasıl kayıt olursun bilmiyorum oradan sertifika da alabiliyorsun. Onun dışında belgesiz olarak bir sürü kaynak var öyle ciddi iş alımı için belge falan lazım değilse onset kendi sitesinde basit bi deneme tarzı bi şey var, aynı şekilde cambridge in böyle bi sınavı olması lazım.Arkadaşlar ingilizcemin ne seviyede olduğunu en doğru şekilde nasıl belirleyebilirim. Güvenilir bir kaynak var mı?
Tamamdır teşekkür ederim, cambridge e bakacağım.Onset sınavı var ama nasıl kayıt olursun bilmiyorum oradan sertifika da alabiliyorsun. Onun dışında belgesiz olarak bir sürü kaynak var öyle ciddi iş alımı için belge falan lazım değilse onset kendi sitesinde basit bi deneme tarzı bi şey var, aynı şekilde cambridge in böyle bi sınavı olması lazım.
Cambridge den öğren
Onset sınavı var ama nasıl kayıt olursun bilmiyorum oradan sertifika da alabiliyorsun. Onun dışında belgesiz olarak bir sürü kaynak var öyle ciddi iş alımı için belge falan lazım değilse onset kendi sitesinde basit bi deneme tarzı bi şey var, aynı şekilde cambridge in böyle bi sınavı olması lazım.
Ben general English seçmiştimTamamdır teşekkür ederim, cambridge e bakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hangisini neye göre seçmeliyim hocam burada?
İş için değil, general mi young mu karar veremedim.
generalTamamdır teşekkür ederim, cambridge e bakacağım.
Alıntıyı görüntüle
General english hocamTamamdır teşekkür ederim, cambridge e bakacağım.
Alıntıyı görüntüle
Seviyeniz ne çıktıArkadaşlar ingilizcemin ne seviyede olduğunu en doğru şekilde nasıl belirleyebilirim. Güvenilir bir kaynak var mı?
B1 beklerdim A2 çıktım hocam. Bildiğim yerlerde hata yapmışım, yorgunluktan olsa gerek de baheneye gerek yok.Seviyeniz ne çıktı?
Seviyeniz ne çıktı
Bende A2 nin ortalarınadayımB1 beklerdim A2 çıktım hocam. Bildiğim yerlerde hata yapmışım, yorgunluktan olsa gerek de baheneye gerek yok.
Geliştirmem lazım fakat yks senesinde ona çok vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum