İngilizcesi iyi olan çevirebilirmi

NewÇeri

80+
Reaksiyon skoru
10
Heart Me! Who's watching in 2038? Also, Let's be Youtube Partners xo

youtubeden 400 000 abonesi olan bir kanal bunu yazdı ? anlamadım yardım edermisiniz

Kim 2038 de izliyor diyor hadi YouTube partneri olalım diyor xo derken ne demek istediğini anlamadım

Heart me nin anlamı ne gram fikrim yok ve aşırı anlamsız bi şey. " Who's watching in 2038" derken Youtube yorumlarından şaka/gönderme yapıyor hani var ya şu eski videoların altındaki "hala izleyen var mı" falan. " Also, Let's be Youtube Partners xo" Ayrıca, hadi YT partneri olalım! diyor XO ise gülmek, XOXOXOXOXOXOXO

bana kalp at kim 2038 de izliyor hadi yooutube partneri olalım

Heart me nin anlamı ne gram fikrim yok ve aşırı anlamsız bi şey. " Who's watching in 2038" derken Youtube yorumlarından şaka/gönderme yapıyor hani var ya şu eski videoların altındaki "hala izleyen var mı" falan. " Also, Let's be Youtube Partners xo" Ayrıca, hadi YT partneri olalım! diyor XO ise gülmek, XOXOXOXOXOXOXO
hear me yazmaya çalışmış da olabilir

niye 51 aboneli bir kanala partner olmak isterki :D

niye 51 aboneli bir kanala partner olmak isterki :D
Belki sende gelecek görmüştür dostum, he ne dersin? Şaka yapıyorum büyük ihtimalle bot, böyle videoların altına bol bol böyle bot hesaplardan yorumlar geliyor. Adamlar bot firması olduğu için o 400K nın çoğu da bot oluyor zaten.

Belki sende gelecek görmüştür dostum, he ne dersin? Şaka yapıyorum büyük ihtimalle bot, böyle videoların altına bol bol böyle bot hesaplardan yorumlar geliyor. Adamlar bot firması olduğu için o 400K nın çoğu da bot oluyor zaten.
400 tane videosu var remixleri alıyor sen bi incele istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,528
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri